UTSJOEN KUNTA
PL 41
99981 UTSJOKI
Puhelin 040-188 6111
Fax 016-677 339
Kunnanvirasto ja puhelinvaihde avoinna 9.00 - 15.00
Utsjoen kunta
 

Utsjoen kansalaisopisto

 

Anna palautetta kansalaisopiston toiminnasta. Avaa palautelomake ja tulosta, täytä ja postita se meille.

Pyrimme huomioimaan saadun palautteen tulevaa toimintaa suunniteltaessa.

Kurssit löytyvät nyt Verkko-Hellewin sivuilta netissä!

HUOM! Ilmoittautumiset Hellewin kautta, sähköpostitse This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. tai numeroon 040-8097466.

 

Yhteystiedot:

Sivistystoimen kanslisti

Eeva Jaatinen
Puhelin: 040-8097466
Sähköposti: eeva.jaatinen(a)utsjoki.fi

 

Kursseille ilmoittautumiset

Ilmoittautumiset Hellewin kautta tai kanslistille puhelimitse tai sähköpostilla. Kurssitoiveita voi esittää opiston kanslistille. Kurssien pitämisestä kiinnostuneet uudet opettajat voivat myös ilmoittautua hänelle. Kansalaisopisto hakee jatkuvasti uusia opettajia, etenkin Nuorgamista ja Karigasniemeltä.

Seuraa kurssi-ilmoituksia Inarilaisessa ja näiltä sivuilta.

Oppikirjat ja muut materiaalit eivät sisälly kurssimaksuun, vaan opiskelijat maksavat ne itse.

Opintoryhmiin on ilmoittauduttava 3 päivää ennen kurssin alkamispäivää, lyhytkursseille ilmoituksessa näkyvään päivämäärään mennessä. Opintoryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Alkavan opintoryhmän minimikoko on 3 opiskelijaa, mikäli muuta ei ole sovittu. Mikäli jollekin kurssille ei ole riittävästi opiskelijoita ilmoittautumisten perusteella, kurssi peruuntuu ja vain ilmoittautuneille ilmoitetaan siitä henkilökohtaisesti. Mikäli kurssilla on osallistujia kolmella peräkkäisellä kerralla alle 3 henkilöä, kurssi päättyy.


AVOIMEN YLIOPISTON OPINNOT Inarin kansalaisopiston kautta. Opetusta on mahdollista saada Utsjoen kunnan kouluille etäopetuksena.