Kirjastoauto

Utsjoen kunta on aloittanut yhteistyön Tanan ja Nessebyn kirjastoauton kanssa. Kirjastoautosta voi tavalliseen tapaan lainata sekä palauttaa kirjoja, että tehdä varauksia muista Lapin kirjastoista. Tervetuloa jälleen kirjastoautoon!

AJANKOHTAISTA

KIRJASTOAUTO EI LIIKENNÖI TOISTAISEKSI

Kirjaston asiakkaiden lainojen eräpäivät on siirretty 1.6.2020, joten asiakkaiden ei tarvitse huolehtia lainojen uusinnasta. Palautuksia ei oteta vastaan toistaiseksi. Eräpäivien siirtämisen vuoksi asiakkaille ei myöskään tule myöhästymis- tai palautuskehotusmaksuja kiinniolon ajalta. E-aineistot ovat käytettävissä Lapin kirjaston nettisivuilla lapinkirjasto.finna.fi.

Tiedotteet kuntalaisille koronaviruksesta

Lapin kirjaston tiedote poikkeustilanteesta

AIKATAULU KEVÄT 2020

Kirjastoauto palvelee jälleen Utsjoen kunnassa

Utsjoen kunnan kirjastoautotoiminta Kaarasjoen ja Porsangin kuntien kanssa päättyi vuoden 2019 lopussa. Vuoden 2020 alusta Utsjoen kunta aloitti yhteistyön Tanan ja Nessebyn kirjastoauton kanssa. Uuden auton myötä reittisuunnitelmaa on muutettu kuntalaisia paremmin palvelevaksi.

Kirjastoauto ajaa Utsjoella joka toinen viikko keskiviikkoisin ja torstaisin 15.1. alkaen. Ensimmäinen vuoro ajetaan keskiviikkona 15.1. Nuorgamista Kaamasmukan kautta Karigasniemelle. Torstaina 16.1. kirjastoauto on Karigasniemellä, josta se ajaa Tenojokivartta pitkin Utsjoelle ja takaisin Nuorgamiin.

Kirjastoauton aikataulut ovat löydettävissä Utsjoen kunnan uusilta nettisivuilta utsjoki.fi/kirjastoauto. Jaamme lisäksi koteihin kevään aikataulut helmikuun aikana.

Kirjastoautosta voi tavalliseen tapaan lainata sekä palauttaa kirjoja, että tehdä varauksia muista Lapin kirjastoista. Myös käytössä olevat kirjastokortit ovat säilyneet samoina. Tervetuloa jälleen kirjastoautoon!

Lisätiedustelut: Kirjastotoimenjohtaja Tuija Guttorm, tuija.guttorm@utsjoki.fi, puh: 0401810260 sekä kirjasto@utsjoki.fi, puh. 0401810261

Yhteystiedot

Kirjastotoimenjohtaja: +358401810260

Pedar Jalven kirjasto: +358401810261

Kirjastoauto: +4740440555

 

Aikataulut

Kevät 2020

Huom! Aikataulut ovat Suomen ajassa

Ajankohtaista