Keittäjä-siivoojan toimi

Utsjoen kunta hakee keittäjä-siivoojaa Nuorgamiin varhaiskasvatuksen ja koulun toimitiloihin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.2.2022 alkaen. Nuorgamiin valmistuu varhaiskasvatuksen ja alakoulun uudet toimitilat joulukuussa 2021, jossa keittäjä-siivooja pääasiallisesti tulee työskentelemään. Ruoka valmistetaan päivittäin Nuorgamin monitoimitalon keittiössä noin 30 henkilölle. Toimeen valittavalta vaaditaan hyviä yhteistyötaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, tehtävään soveltuvaa koulutusta tai ammattitutkintoa tai riittävää työkokemusta ko. aloilta. Eduksi katsotaan saamenkielen taito ja oman auton käyttömahdollisuus. Palkkaus on KVTES:n mukainen. Tehtävää täytettäessä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Ennen toimen vastaanottamista valitun on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikostaustaote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset pyydetään lähettämään 5.1.2022 klo 15:00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta www.kuntarekry.fi. Mikäli sähköinen hakemus ei ole mahdollinen, voi hakemuksen opinto- ja työtodistuksineen lähettää postitse osoitteella: Utsjoen kunta, tekninen toimi, PL 41, 99981 UTSJOKI tai sähköpostitse tekninen@utsjoki.fi.

Tiedustelut:

Vt. kiinteistöpäällikkö Markku Porsanger p. 0400 158 561, sp.tekninen@utsjoki.fi tai sivistysjohtaja-rehtori Virpi Veskonniemi p. 040 744 7630.


Muita uutisia