Kiinteistönhoitajan/ talonmiehen toimi

Utsjoen kunnan tekninen lautakunta julistaa haettavaksi kiinteistönhoitajan/ talonmiehen toimen toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Toimi täytetään viimeistään 1.11.2021 alkaen.

Kiinteistönhoitajan/ talonmiehen tehtäviin kuuluvat mm. Utsjoen kunnan ja Kiinteistö Oy Ringinvatron Nuorgamissa ja tarvittaessa Utsjoen kirkonkylällä sijaitsevien kiinteistöjen ja alueiden huolto- ja kunnossapitotyöt.

Toimeen valittavalta vaaditaan tehtävään soveltuvaa koulutusta tai ammattitutkintoa tai riittävää työkokemusta alalta. Palveluhalukkuuden lisäksi arvostamme erityisesti oma-aloitteisuutta, sillä työssäsi joudut toimimaan pääasiassa yksin.

Tehtävän hoitaminen edellyttää B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta sekä asumista Nuorgamissa. Saamen kielen taito katsotaan erityiseksi ansioksi.

Toimen työaika on 38,25 h/vko. Palkkaus määräytyy KVTES:in mukaisesti. Toimeen valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Toimea täytettäessä noudatetaan 4 kk:n koeaikaa.

Hakemukset pyydetään lähettämään 19.10.2021 klo 15:00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta www.kuntarekry.fi. Mikäli sähköinen hakemus ei ole mahdollinen, voi hakemuksen opinto- ja työtodistuksineen lähettää postitse osoitteella: Utsjoen kunta, tekninen toimi, PL 41, 99981 UTSJOKI tai sähköpostitse tekninen@utsjoki.fi.

Lisätietoja: Vt. kiinteistöpäällikkö Markku Porsanger p. 0400 158 561, sp. tekninen@utsjoki.fi.


Muita uutisia