Tule kunnanjohtajaksi Utsjoelle!

24.11.2021

Haemme kunnanjohtajaa Utsjoelle Suomen ja Euroopan unionin pohjoisimpaan kuntaan toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen.

Utsjoki on saamelaisia perinteitä kunnioittava ja rohkeasti tulevaisuuteen suuntaava noin 1200 asukkaan kunta. Kunnan kolmessa kylässä tuotetaan palveluita sekä saamen että suomen kielellä. Kyläkeskuksiin on vastikään investoitu uudet, terveet koulu-monitoimitalot. Utsjoki on tunnettu luontaiselinkeinoistaan, kansainvälisestä elinkeinotoiminnastaan sekä kulttuuri- ja luontomatkailupalveluistaan.

Vahva saamelaiskulttuuri ja elinvoimainen saamen kieli ovat kuntamme erityispiirre. Utsjoki rajoittuu Norjaan ja yhteistyö norjalaisten rajakuntien kanssa onkin meille tärkeä asia.

Edellytämme kunnanjohtajaltamme soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Arvostamme kunnallishallinnon ja -talouden osaamista sekä käytännön kokemusta johtotehtävistä. Arvostamme myös yhteistyökykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä yhteiskuntasuhteita. Saamen kielen taito ja saamen kulttuurin tuntemus katsotaan hakijalle erityiseksi ansioksi.

Hakemukset palkkatoivomuksineen tulee toimittaa Kuntarekryn kautta 31.12.2021 klo 15.00 mennessä.

Virka täytetään kuuden kuukauden koeajalla. Virkaan valittavan on esitettävä ennen viran vastanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Virkaan valitun toivotaan aloittavan työssä mahdollisuuksien mukaan helmikuun 2022 aikana.

Lisätietoja antavat:

Uula Tapiola, kunnanvaltuuston puheenjohtaja
puh. 0400 902 840
uula.tapiola@utsjoki.fi

Väinö Guttorm, kunnanhallituksen puheenjohtaja
puh. 040 503 1574
vaino.guttorm@utsjoki.fi

Vuokko Tieva-Niittyvuopio, kunnanjohtaja
puh. 0400 933 754
vuokko.tieva-niittyvuopio@utsjoki.fi


Muita uutisia