Lomatärpin laadukkaat mökit toimivat ympäri vuoden erinomaisena tukikohtana, josta voit tehdä kalaretkiä ja vaellusretkiä Tenojokilaaksoon, ympäröivään luontoon tai vaikkapa Jäämerelle asti. Aito saamelaisuus ja rikas Lapin luonto tuovat tykö sen oik

Lomatärppi

,

Lomamökit, ohjelmapalvelut, välinevuokraus

040-529 6627

VAT ID:1614160-9

Lomatärppi

Lomatärpin mökit tarjoavat elämyksiä kaikkina vuodenaikoina

Lomatärpin laadukkaat mökit tarjoavat puitteet onnelliselle lomalle. Pihapiiri on avara sekä rauhallinen, ja ympärillä aukeaa eksoottisen kaunis Lapin erämaaluonto. Hyvin varusteut mökit toimivat erinomaisena tukikohtana, täältä voit tehdä kalaretkiä ja vaellusretkiä Tenojokilaaksoon, ympäröivään luontoon tai vaikkapa Jäämerelle asti. Mökkeihin voit tulla vain olemaan ja nauttimaan elämästä. Terassilta avautuu Lapin upea luonto, sen rauha ja huikaiseva kauneus.

Lomatärpin mökkikylä on Tenon törmällä 2,3 km Utsjoen kylältä Karigasniemelle päin. Alueellamme on revontulitorni, josta avautuu avoin taivas joka suuntaan. Kaikkien asiakkaidemme yhteisessä käytössä on veloituksetta kaksi grillikotaa sekä nuotiopaikka. Talvisin poroaitauksessamme on kaksi poroa.

Majoitusvaihtoehdot

Lomatärpissä on kymmenen mökkiä ja jokaisen ympärillä riittävästi omaa tilaa. Kaikki mökkimme ovat laadukkaasti varusteltuja ja sopivia 4-6 hengen majoitukseen myös talvisaikaan. Mökeissä on tupakeittiö, kodikas olohuone sohvineen ja makuuhuoneet, terassi, sähkösauna, suihkutilat ja takka. Muita varusteita ovat mm. täydellinen astiasto (6 hlöä), jääkaappi, liesitaso, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, leivänpaahdin, tv ja pyykinpesukone sekä kuivauskaappi. Mökeissä on wifi. Mökeissä 6 – 10 on myös tiskikone. Lemmikkieläimet on sallittuja vain tietyissä mökeissä, joten muistathan mainita asiasta varausta tehdessäsi.

Joka mökissä on lisäksi laaja Mökkikirja, jossa kerrotaan Utsjoen tarjoamista elämyksistä ja nähtävyyksistä.

Liiku kanssamme

Lomatärpissä on tarjolla myös metsäsuksia, lumikenkiä, kävelysauvoja, polkupyöriä ja potkukelkkoja. Tutustu myös ohjelmapalveluihimme.

Location

Tenontie 236
99980 Utsjoki
Get directions

Find us from

Similar service providers

040 532 1064
No information available
+358 40 524 8569