Utsjoen kuntosalit

Utsjoen jokaisessa kyläkeskuksessa on kuntosalit. Saleilla on monipuolisesti erilaisia kuntosalilaitteita sekä mahdollisuus harjoitteluun vapailla painoilla. Voit ostaa kuntosaleille avaimen ottamalla yhteyttä vapaa-aikasihteeriin. Tietoa kuntosalimaksuista löydät sivun lopusta.

Utsjoen kuntosali

Liikuntatilat

Utsjoentie 48
99980 Utsjoki

Käynti Utsjoen vapaa-aikakeskuksen pohjoispäädystä. Kuntosali on remontoitu 2009.

 

 

 

 

Utsjoen ulkokuntosali buoŋis

Utsjoen kuntosalitUtsjoentie 46 B
99980 Utsjoki

Utsjoen kirkonkylällä Ailigas-talojen välisessä katoksessa sijaitsee kesällä 2023 valmistunut ulkokuntosali Buoŋis, joka on maksuttomasti kaikkien käytettävissä.

 

 

 

 

 

 

Karigasniemen kuntosali

Liikuntahalli Njálla
Ylätenontie 330
99950 Karigasniemi

Kulku koodatulla avaimella. Kuntosali on valmistunut vuonna 2016.

Nuorgamin kuntosali

Köyhäntie
99990 Nuorgam

Kuntosali löytyy rivitalon alakerrasta. Sali on remontoitu käyttöön vuonna 2011.

Kuntosalimaksut

Vuosiavain 120 €
Vuosiavain Eläk./opisk./työtön 90 €
6kk 80 €
1kk 15 €
Kertamaksu

(vain Utsjoen kirkonkylän kuntosali)

 4 €
Perheavain (3hlöä) 180 €

 

Utsjoen kuntosalin vuosi- ja kuukausiavainten hallinnoinnista vastaavat uimahalli ja vapaa-aikasihteeri. Utsjoen uimahallilta voi vuokrata kerta-avaimia Utsjoen kuntosalille. Kerta-avaimia ei myydä Nuorgamin ja Karigasniemen kuntosaleille. Kuukausi-, puolivuosi- ja vuosiavaimia saa sekä Utsjoen uimahallilta että vapaa-aikasihteeriltä. Maksuvälineenä käyvät pankki- ja luottokortit, Tyky-/Smartum liikuntasetelit tai Smartum Pay ja e-passi -sovellukset. Maksaminen onnistuu myös laskulla.

Laskutus tapahtuu kerran vuodessa. Laskutamme toteutuneelta ajanjaksolta, jolla avain on ollut käyttäjän hallussa. Laskua ei hyvitetä, vaikka et tosiallisesti kuntosalia olisikaan käyttänyt. Avaimet tulee palauttaa oma-aloitteisesti uimahallille tai vapaa-aikasihteerille tai muutoin katsomme käyttäjän jatkavan sopimuskautta, mikä näkyy myös laskussa. Kun palautat tarpeettoman avaimen, pääsee tuolloin joku muu henkilö tilaltasi käyttämään kuntosalia!

Jos haluat lopettaa kuntosalin käytön, etkä halua uutta laskua seuraavalta vuodelta, palauta kuntosalin avain vapaa-aikasihteerille tai Utsjoen uimahallille.

Kadonnut tai palauttamaton avain, hinta 200€/avain.

Tarkastusmaksu 100€, mikäli ei ole lunastanut avainta ja tulee kuntosalille / käyttää palvelua maksutta. Vapaa-aikasihteeri tekee pistotarkastuksia kuntosaleille. Kävijän tulee kyetä todistamaan henkilöllisyytensä tarkastusten yhteydessä. Vapaa-aikasihteerillä on oi­keus periä maksu tai kirjoittaa lasku.

Tutustu ennen kuntosalipalveluiden käyttöä Utsjoen kuntosalien järjestyssääntöihin.