Kalastusmatkailuun liittyvän osaamisen kehittäminen Utsjoella - hankkeen infotilaisuus

  • Aika: 5.8.2024
  • Paikka: Kunnantalolla 5.8.2024 klo 16.30 – 18.30.
  • Ilmoittautuminen:

    Ilmoittaudu mukaan tilaisuuteen keskiviikkoon 31.7 mennessä tästä 

Tenolla saa ja voi kalastaa! Utsjoen kunta uskoo jokilaakson ja tunturin kalastusmahdollisuuksiin sekä niiden vetovoimaan. Utsjoen kuntastrategian mukaisesti matkailuun liittyviä palveluja kehitetään voimakkaasti erityisesti kansainvälisille asiakasryhmille. Osana tätä kehitystyötä kunta on käynnistänyt Kalastusmatkailuun liittyvän osaamisen kehittäminen Utsjoella –hankkeen.

Hankkeeseen liittyvä infotilaisuus järjestetään kunnantalolla maanantaina 5.8.2024 klo 16.30 – 18.30.

Tavoitteena on kilpailukykyisten kalastus- ja matkailusidonnaisten palvelutuotteiden kehittäminen kansainvälisille asiakkaille, osaamistason vahvistaminen ja kehittäminen vastaamaan nykymarkkinoiden vaatimustasoa sekä edistää alueen kalastus ja matkailupalveluiden digitaalista saavutettavuutta. Lisäksi hankkeella pyritään edistämään tarjolla olevien palveluiden sekä alueen kalastusmahdollisuuksien tunnettuutta kalastusmatkailijoiden ja matkanjärjestäjien keskuudessa.

Toimenpidekokonaisuuksien sisällöt tarkentuvat hankkeen edetessä. Tilaisuudessa rakennetaan yhteiset askelmerkit hankkeen toimenpiteille. Osallistumalla tilaisuuteen voit suoraan vaikuttaa hankkeen eri toimenpiteiden aikatauluihin sekä sisältöihin.

Tule mukaan palauttamaan Teno kansainvälisten kalastusmatkailukohteiden listalle.

Ilmoittaudu mukaan tilaisuuteen keskiviikkoon 31.7 mennessä tästä 

Kalastusmatkailuun liittyvän osaamisen kehittäminen Utsjoella – hanke

Kalastusmatkailuun liittyvän osaamisen kehittäminen Utsjoella 1.4.2024 – 31.3.2026 1


Muita tapahtumia