Kunnanjohtajan kevättalven terveiset

12.3.2021

Tervehdys kaikille!

Monet meistä ovat saaneet nauttia hiihtolomasta, ja toivottavasti ulkoilu ja kevättalven sää on tuonut lisää voimia ja virkeyttä. Nyt taas palatessamme töihin, on mahdollista, että tauti leviää. Olettehan lukeneet uutisia lähiympäristömme mahdollisista altistumisista!

Olemme selvinneet hienosti koronaepidemian leviämisen estämisestä tähän saakka, tartuntaluvut eivät ole meillä lähteneet kasvuun. Olemme voineet jatkaa joitakin toiminnoistamme jopa lähes normaalisti. Monia rajoituksia ja vahvoja suosituksia kuitenkin on, ja elämä on ajoittain varsin raskasta.

Tämä kriisi ei mennytkään pian ohi ,ja tilanteen jatkuessa väsyminen ja kyllästyminen alkavat painaa. Suuttumuksen tunteet nousevat pintaan ja tuntuu, että enää ei jaksaisi.

Mutta nyt katseet ja suunnitelmat kohti kesää! En todellakaan voi luvata  – eikä kukaan voi meille luvata – varmasti, että silloin tilanne olisi muuttunut hyväksi. Mutta rokotusohjelma etenee ja valoa varmasti on jo näkyvissä.

Nyt loman jälkeen on vielä erityisesti ryhdistäydyttävä ja tsempattava oman itsemme ja toistemme suojaamisessa.

Meillä on vahva etätyösuositus! Mutta kaikki eivät voi tehdä työtään etänä ja siksi on tärkeätä, että suojamme erityisesti heitä ja tietysti itseämme ja läheisiämme tartuntariskiltä.

Noudatamme erityisen huolellisesti koronahygieniaohjeita. Henkilökunnan yhteisissä sosiaalitiloissa (kahvi- ja lounastilat) kokoontuu vain 5 henkilöä kerrallaan. Mikäli välttämätöntä kokousta ja tapaamista ei voida järjestää etänä, käytämme tällöin maskia ja noudatamme turvavälejä!  Kokoontumisten välissä siivoojalle on annettava mahdollisuus siivota paikat voimassa olevan tehostetun siivousmääräyksen mukaisesti!

Hyviä ulkoilupäivä kaikille, katseet ja toivo kohti tulevaa kesää!

 

Vuokko Tieva-Niittyvuopio


Muita uutisia