Uudistuva Utsjoki hakee kunnanjohtajaa!

Uudistuva Utsjoki hakee kunnanjohtajaa!

 

Hakuaikaa on jatkettu 29.9.2023 saakka, aikaisemmin saapuneet hakemukset huomioidaan viran täytössä.

Haemme Utsjoelle kunnanjohtajaa toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen.

Utsjoki – Ohcejohka on Suomen ja Euroopan unionin pohjoisin kunta. Noin 1200 asukkaan kuntamme kunnioittaa perinteitä katsoen samalla rohkeasti tulevaisuuteen. Pääsetkin kunnanjohtajana toteuttamaan uunituoretta kuntastrategiaamme yhdessä henkilöstömme kanssa! Uskomme Utsjoella tulevaisuuteen ja yhteiseen tekemiseen. Uuden strategiamme tarkoituksena on taata, että Utsjoella on hyvä elää, yrittää ja tehdä työtä. Pidämme luonnosta huolta, koska se mahdollistaa elämämme. Edistämme saamen kielen ja kulttuurin elinvoimaisuutta. Olemme moniarvoinen, mahdollistava ja vastuullinen kunta – sekä vahvasti pohjoisin, kuten sloganimmekin kuuluu!

Vahva ja elinvoimainen saamelaiskulttuuri sekä upea ja arktinen luonto ovat kuntamme erityispiirteitä. Utsjoki on tunnettu myös luontaiselinkeinoistaan, kansainvälisestä elinkeinotoiminnastaan sekä vastuullisista kulttuuri- ja luontomatkailupalveluistaan. Kunnan kaikissa kolmessa kyläkeskuksessa tuotetaan palveluita sekä suomen että saamen kielellä, ja jokaiseen keskukseen on vastikään investoitu uudet ja modernit koulu-monitoimitalot. Utsjoki rajoittuu Norjaan ja yhteistyö norjalaisten rajakuntien kanssa onkin meille tärkeä asia.

Panostamme suurella sydämellä elinvoimamme kehittämiseen. Utsjoen elinvoima on monialaista ja perustuu muun muassa alueen luontoon, saamelaiseen kulttuuriin sekä matkailuun. Kestävästi kasvava matkailu on elinvoimamme ytimessä – se tukee muiden palvelujen kehittymistä ja takaa yhdessä muiden tekijöiden kanssa kuntaan laadukkaat peruspalvelut myös tulevaisuudessa.

Edellytämme kunnanjohtajaltamme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, kunnallishallinnon ja -talouden osaamista sekä käytännön kokemusta johtotehtävistä. Lisäksi arvostamme yhteistyökykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja ja yhteiskuntasuhteita. Saamen kielen taito ja saamen kulttuurin tuntemus katsotaan hakijalle erityiseksi ansioksi.

Pyydämme toimittamaan hakemukset palkkatoivomuksineen Kuntarekryn kautta 29.9.2023 klo 15.00 mennessä.

Virka täytetään kuuden kuukauden koeajalla. Virkaan valittavan on esitettävä ennen viran vastanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Virkaan valitun toivotaan aloittavan työssä mahdollisuuksien mukaan lokakuun 2023 aikana.

Lisätietoja antavat:

Arto Pohjanrinne
Kunnanvaltuuston puheenjohtaja
040 770 3986
arto.pohjanrinne@utsjoki.fi

Väinö Guttorm
Kunnanhallituksen puheenjohtaja
040 503 1574
vaino.guttorm@utsjoki.fi

Tanja Lepistö
Vt. kunnanjohtaja, elinvoimajohtaja
0400 151 294
tanja.lepisto@utsjoki.fi


Muita uutisia