Utsjoen valtuusto kokoontuu torstaina viimeistä kertaa tälle vuodelle, käsiteltävänä muun muassa koronaepidemian kustannukset – seuraa kokousta suorana striimistä

Utsjoen kunnanvaltuusto kokoontuu torstaina 17.12. vuoden viimeiseen kokoukseensa.

Valtuuston on määrä hyväksyä talousarvio vuodelle 2021, taloussuunnitelmat vuosille 2022–2023 sekä lisämäärärahat koronaepidemiasta koituneihin kustannuksiin ja Etsivä Nuorisotyö -hankkeelle. Valtuusto päättää myös muun muassa kunnanvaltuutettujen lukumäärästä valtuustokaudelle 2021–2025 sekä kahden varhaiskasvatuksen opettajan viran perustamisesta. Esityslistaan voi tutustua kokonaisuudessaan täällä.

Kunnanvaltuuston kokoukset ovat yleisölle avoimia. Koronaepidemian vuoksi Utsjoen kunta suosittelee, että kokouksia seurataan etänä. Mikäli kunnanvirastolle saapuu yleisöä, heidät ohjataan katsomaan striimiä aulassa olevalta näytöltä.

Kokous videoidaan ja se on katsottavissa suorana lähetyksenä kunnan Youtube-kanavalla torstaina 17.12. noin klo 13 alkaen. Tiedoksi! Kokouksen striimin ääniraidan kanssa on valitettavasti teknisiä ongelmia eikä ääni kuulu. Ääni kuuluu kokoustallenteessa, joka julkaistaan kunnan Youtube-kanavalla editoinnin jälkeen. Pahoittelemme asiaa!

Tallenne on nähtävillä kaksi viikkoa julkaisun jälkeen. Kokous tulkataan simultaanitulkkauksena. Myös käännös nauhoitetaan ja saamenkielinen tallenne julkaistaan Youtube-kanavalla editoinnin jälkeen.


Muita uutisia