Utsjoen kirkonkylän koronarokotusaikatauluun saattaa tulla muutoksia – terveydenhuolto on henkilökohtaisesti yhteydessä ajan varanneisiin

Utsjoen kirkonkylän koronarokotusten aikatauluihin voi tulla joitain muutoksia.

Utsjoen kunta tiedotti aiemmin, että Utsjoen kirkonkylällä rokotetaan riskiryhmiä koronavirusta vastaan vielä perjantaina 29.1. sekä torstaina 4.2., mutta osa ajanvarauksista voidaan joutua perumaan rokotteiden saatavuusongelmien vuoksi. Utsjoen kunnan terveydenhuolto on henkilökohtaisesti yhteydessä rokotusajan varanneisiin, jos aika peruuntuu. Heille myös ilmoitetaan, kun rokotteita on jälleen saatavilla.

Karigasniemen ja Nuorgamin ilmoitetut rokotuspäivät toteutuvat.

Utsjoen kunta tiedottaa uusista rokotuspäivistä heti, kun saatavien rokotteiden määrä ja toimitusajankohta varmistuu. Tähän mennessä ilmoitetut rokotuspäivät ovat täynnä.

Utsjoen kunnan koronavirusrokotuksissa ovat tällä hetkellä vuorossa 70 vuotta täyttäneet henkilöt sekä henkilöt, joilla on vakavalle koronavirustaudille altistavia perussairauksia, jotka merkittävästi huonontavat keuhkojen tai sydämen toimintaa tai elimistön vastustuskykyä.

Koronavirusrokotukset aloitettiin Utsjoella hoitohenkilökunnan rokotuksilla 7.1. Riskiryhmien jälkeen rokotusvuorossa ovat muut kuntalaiset.

Suomen koronavirusrokotuksista voi lukea lisää THL:n verkkosivuilla.


Muita uutisia