Vapaa-aikatoimi tiedottaa: KunnonAlku -liikuntatapahtuma Utsjoella lauantaina 15.5. klo 13-15!

Kävele, juokse, pyöräile tai muuten omalla tyylillä liiku 5 km, 10 km tai 15 km. Lähtö Utsjoen urheilukentältä porrastetusti klo 13-15. Reitti kulkee Utsjoen urheilukentältä kohti Nuorgamia valitsemasi matkan kääntöpisteelle ja takaisin. Matkan varrelta saat juotavaa juottopisteeltä. Voit osallistua yksin, pareittain tai pienissä ryhmissä! Muista turvavälit eri seurueiden välillä ja osallistu tapahtumaan ainoastaan terveenä!

Kävelykilometrit voidaan merkitä Kävelykipinä -tapahtuman kilometrikilpailuun. Huom! Ainoastaan kävellen liikutut kilometrit! http://kavelykilometrikisa.fi osoitteesta löydät Utsjoen tapahtuman KunnonAlkuUtsjoki joukkueen, johon kävelijät voivat liittyä, rekisteröitymiseen tarvittava osallistumiskoodi on Utsjoki2021. Kilometrejä voi kerätä syksyyn saakka. Kävelykilometrikisassa kilometrejä kirjanneiden kesken arvotaan pieniä palkintoja kisan aikana ja eri sarjojen voittajajoukkueet palkitaan kisan päätyttyä.

Tapahtuman jälkeen osallistujat pääsevät ilmaiseksi uimahallille peseytymään ja uimaan klo 15-18. Uimahallin tiloissa voi olla 10 henkilöä kerrallaan.

 

Järjestäjät: Utsjoen kunnan vapaa-aikatoimi, Liikkuva ja hyvinvoivat Utsjoki -hanke ja Utsjoen Kuohu ry.


Muita uutisia