Keksi nimi Utsjoen kirkonkylän uudelle luontopolulle ja voita lahjakortti valitsemaasi ravintolaan!

8.6.2021

Osallistu Tenojoen jätevesihankkeen, Tana River II, järjestämään piirrostehtävään!

 

Oletko aina halunnut olla mukana nimeämässä luontopolkua, mutta siihen ei ole ollut mahdollisuutta? No nyt on!

Utsjoen keskustaajaman lähivirkistysalueiden kehittämishanke perustaa tulevan kesän ja syksyn aikana Utsjoen kylän tuntumaan uuden, noin kilometrin mittaisen merkityn luontopolun – ja toivommekin nyt apua sen nimeämisessä.

Uusi reitti ylettyy Onnelan alueelta Nuorgamintien alikulkutunnelia hyödyntäen Utsjoen törmälle ja jokea myötäillen takaisin Nuorgamintielle. Kävelemällä kevyen liikenteen väylää takaisin Onnelan alueelle reitistä muodostuu noin 1,7 kilometrin pituinen rengasreitti. Polun varteen sijoitetaan virallinen nuotiopaikka, pari levähdyspenkkiä sekä opastetauluja. Polku ei ole esteetön, mutta maasto on pääosin helppokulkuista.

Osallistu nimikilpailuumme ja ehdota polulle nimeä! Toivoisimme, että nimiehdotukset liittyisivät jollain tavalla Utsjokeen, esimerkiksi alueen tai kylän historiaan, tunnettuihin henkilöihin tai vaikkapa seudulle tyypillisiin ilmiöihin. Nimiehdotukset voivat olla joko suomeksi tai saameksi. Muistathan kysyä ehdotuksia myös perheen pienimmiltä!

Kilpailu on avoin kaikille. Haastamme erityisesti kuntalaiset mukaan ideoimaan! Nimen valitsee ehdotusten joukosta viisihenkinen raati.

Lähetä nimiehdotuksesi lyhyine perusteluineen allaolevalla lomakkeella viimeistään tiistaina 15.6.2021. Voittaja palkitaan 50 euron lahjakortilla valitsemaansa, paikkakunnalla sijaitsevaan ravintolaan.

Lisätiedot:

Projektipäällikkö Sebastian Aarnio

puh. 040 485 8070

sebastian.aarnio@utsjoki.fi

Luontopolun nimikilpailu

Muita uutisia