Tanja Lepistö Utsjoen uusi elinvoimajohtaja

31.5.2022

Utsjoen kunnanvaltuusto valitsi kokouksessaan 30.5. kunnan uudeksi elinvoimajohtajaksi maatalous- ja metsätieteiden maisteri Tanja Lepistön (s. 1974). Lepistö työskentelee tällä hetkellä hankekehittäjänä Enontekiön kunnassa. Hän on aiemmin työskennellyt Itä- ja Pohjois-Suomen EU-toimistossa Brysselissä ja Suomen metsäkeskuksessa projektipäällikkönä ja yritysten asiakasneuvojana. Lepistö aloittaa virassa elokuussa.

– Saamme Tanja Lepistöstä osaavan ja innovatiivisen elinvoimajohtajan, joka tuntee Pohjois-Lapin erityispiirteet ja yritysten toimintaympäristön. Elinvoiman monipuolinen kehittäminen korostuu kunnan rakennemuutostilanteessa ja sote-palveluiden siirtyessä hyvinvointialueen vastuulle, sanoo kunnanjohtaja Taina Pieski.

Elinvoimajohtaja vastaa Utsjoen elinkeinopolitiikan strategisesta suunnittelusta ja toteutuksesta. Elinvoimajohtaja johtaa äkillisen rakennemuuutoksen hankekokonaisuutta, yrityspalveluita ja matkailun edistämistä. Vastuulla on myös elinkeinopoliittisen alueellisen yhteistyön kehittäminen sekä kansainvälisten hankkeiden ja yhteistyön koordinointi. Kunnan elinvoimatoimialalla työskentelee noin 10 henkilöä.

Lisätietoja:

Kunnanjohtaja Taina Pieski
050 535 1574


Muita uutisia