Utsjoen Lumo – Ohcejohka šearrá -kulttuuriviikko järjestetään Utsjoella jälleen heinäkuun toisella viikolla 3.–9.7.2023! Nyt toista kertaa järjestettävä kulttuuriviikko on täynnä monenlaista toimintaa, nähtävää ja koettavaa, kaikissa Utsjoen kyläkeskuksissa!

Luvassa on kaikenlaisia tapahtumia ja etenkin saamelaismusiikkia ja -kulttuuria kaikenikäisille, tulitpa sitten läheltä tai kauempaa! 

Tutustu ohjelmaan alta. Kaikki tapahtumat ovat maksuttomia ja kaikille avoimia, ellei toisin ilmoiteta.

 • OHJELMA NUORGAM

  OHJELMA NUORGAM

  Tiistai 4.7.2023 – Perjantai 7.7.2023

  klo 12.00-18.00 Avoimet ovet taidekauppa ja ateljee Art Miriam

  Taidekauppa ja ateljee Art Miriamissa avoimet ovet kulttuuriviikon aikana tiistaista perjantaihin klo 12-18! Torstaina 6.7. kahvitarjoilu. Viikon aikana käyneiden asiakkaiden kesken taidearvonta. Art Miriamin löydät osoitteesta Nuorgamintie 4275, 99990 Nuorgam.

  Torstai 6.7.2023

  klo 11.00 Patikkaretki Kaldoaivin erämaahan

  70North & Northern trails järjestävät patikkaretken Kaldoaivin erämaahan. Patikkaretken alussa esitellään 70Northin tiloja, palveluita ja vuokraustoimintaa. Patikkaretkellä tarjotaan kahvit ja Anne Hännikäinen pitää meditaatiohetken tauon aikana. Retkelle mahtuu enintään 12 osallistujaa, kesto 4h. Osallistujilla pitäisi olla mukana istuinalusta, evästä ja kuppi kahville/teelle. Patikkaretki on maksuton. Lähtö osoitteesta Pulmankijärventie 664, 99990 Nuorgam, jossa sijaitsee 70Northin toimipiste. Ilmoittautuminen ja lisätiedot 040 505 9080 tai info@70north.fi.

  Nuorgamin koulu (Herrakuru 18, Nuorgam)

  klo 15.00 Opastettu minigolf

  Nuorgamin ikäsähly opastaa minigolfin pariin. Nuorgamissa on 9 reikäinen minigolf – rata ja peli sopii kaikille ikään katsomatta. Minigolf – rata on maksuton ja vapaasti kaikkien käytettävissä. Minigolfia pääsee siis pelaamaan Nuorgamissa milloin tahansa ja kaikki tarvittavat varusteet (mailat, pallot) löytyvät radalta, joten et tarvitse mitään mukaasi. Rata sijaitsee Nuorgamin vanhan koulun puolella kaukalossa.

  klo 16.30 Lasten ja nuorten saamenkielinen jalkapallotapahtuma

  Lapsille ja nuorille tarkoitettu saamenkielinen jalkapallotapahtuma Nuorgamin koulun pihapiirissä, jossa Niku Rasmus opettaa lapsille ja nuorille jalkapallon tekniikkaa sekä lopuksi pelataan yhdessä. Järjestäjinä Sámi Siida ry sekä Inergia.

  Utsjoen Lumo 1

  Mu ráhkis ♥ Njuorggán -konsertti

  klo 18.00 Yungmiqu, Nuorgamin koulun liikuntasalissa

  Ohcejohka šearrá – Utsjoen Lumo -kulturvahkku lágiduvvo Ohcejogas vuot 3.–9.7.2023!

  Saameksi räppäävä ja Talent Suomi ohjelmassa 2021 hurmannut Mihkku Laitin, eli taiteilijanimeltään Yungmiqun konsertti Nuorgamin koulun liikuntasalissa. Mihkku Laitin elämään ja musiikkiuran kehittymiseen voi kurkistaa katsomalla Petteri Saarion Revontulten räppäri -dokumentin.

  Mu ráhkis ♥ Njuorggán -konsertin aikana Utsjoen seurakunta pitää kahvilaa Yhteisvastuun hyväksi.

  Konsertin aikana voit ostaa myös villapuoti JÄÄRÄn villatuotteita.

  Utsjoelle leipomon perustanut Pieni juurileipomo on mukana Utsjoen Lumossa Nuorgamissa, Karigasniemellä ja Utsjoella. Festivaalien ja Nuorgamin konsertin aikana leipomo myy juureen leivottuja leipiä ja pullia sekä muuta suolaista. Pieni juurileipomo toivottaa tervetulleeksi tutustumaan leipomon henkilökuntaan sekä tuotteisiin!

 • OHJELMA KARIGASNIEMI

  OHJELMA kARIGASNIEMI

  Perjantai 7.7.2023

  Utsjoen Lumo 3

  Mu ráhkis ♥ Gáregasnjárga -festivaali

  klo 15.00 Njálla-liikuntahallissa, Biret ja Gáddjá Haarla Pieski: Hippo-tanssityöpaja lapsille ja nuorille

  Biret ja Gáddjá Haarla Pieski asuivat lapsuutensa Utsjoen pienessä Dalvadaksen kylässä ja aloittivat tanssiharrastuksen käymällä Norjan Karasjoella balettitunneilla sekä harjoittelemalla kotona balettivideoita katsomalla. He ovat valmistuneet ammattitanssijoiksi Suomen Kansallisoopperan ja -baletin Balettioppilaitoksesta vuonna 2019. Työpajojen tarkoituksena on mahdollistaa tanssin harrastamisen kokeileminen sekä kannustaa lapsia ja nuoria uskomaan unelmiinsa. Järjestäjinä Sámi Siida ry sekä Pohjolan Osuuspankki.

  Kylätalo Sáivun piha-alueella (Ylätenontie 33 A, Karigasniemi)

  klo 16.30 Lasten ja nuorten saamenkielinen jalkapallotapahtuma

  Lapsille ja nuorille tarkoitettu saamenkielinen jalkapallotapahtuma, jossa Niku Rasmus opettaa lapsille ja nuorille jalkapallon tekniikkaa sekä lopuksi pelataan yhdessä. Järjestäjinä Sámi Siida ry sekä Inergia.

  klo 18.00 Utsjoen kunnan tervehdys

  klo 18.05 Teatteri Tie: Kettu ja korppi ja muita opettavaisia eläintarinoita Aisopoksen tapaan -teatteriesitys

  Aisopoksen (620-564 eaa.) tuhansia vuosia vanhat, juonikkaat faabelitimantit ovat ikiaikaisin osa ihmiskunnan yhteistä kertomusperinnettä. Katsojilla ja etenkin lapsilla on mahdollisuus matkia eläimiä ja leikkiä näyttelijöiden kanssa teatterileikkejä nähtyjen episodien innoittamina. Lisätietoja teatteriesityksestä löydät täältä.

  klo 19.00 Yungmiqu konsertti

  Saameksi räppäävä ja Talent Suomi ohjelmassa 2021 hurmannut Mihkku Laitin, eli taiteilijanimeltään Yungmiqun konsertti. Mihkku Laitin elämään ja musiikkiuran kehittymiseen voi kurkistaa katsomalla Petteri Saarion Revontulten räppäri -dokumentin.

  klo 20.00 Jalvvi Niillas joikukonsertti

  Taiteilija Jalvvi Niillas (Niillas Holmberg) vie kuulijat jokiveneeseen kuulemaan oman sukunsa joikuja vanhasta Tenonlaaksosta. Nämä joiut välittävät rakkautta, vaikeuksia ja kirjavia elämäntarinoita. Vanhojen joikujen lisäksi Niillas on laittanut joikuja myös nykyajan ihmisille Tenon alueella, ja näytäkin joikuja kuullaan.

  Mu ráhkis ♥ Gáregasnjárga -festivaalin aikana on mahdollisuus tutustua Kylätalo Sáivussa paikallisen taiteilijan näyttelyyn ja kylätalon toimintaan. Kyläyhdistys pitää paikalla festivaalikahvilaa.

  Utsjoelle leipomon perustanut Pieni juurileipomo on mukana Utsjoen Lumossa Nuorgamissa, Karigasniemellä ja Utsjoella. Festivaalien ja Nuorgamin konsertin aikana leipomo myy juureen leivottuja leipiä ja pullia sekä muuta suolaista. Pieni juurileipomo toivottaa tervetulleeksi tutustumaan leipomon henkilökuntaan sekä tuotteisiin!

   

  klo 22 alkaen EDM ilta Hansa-baarissa 

  Hotel Guossin Hansa-baari avoinna klo 22-04. Luvassa EDM (electronic dance music) ilta. Sisäänpääsymaksu 5 euroa. Ylätenontie 32, Karigasniemi.

  Lauantai 8.7.2023

  klo 24 alkaen Acoustic World Hansa-baarissa

  Hotel Guossin Hansa-baarissa esiintymässä Acoustic World. Ohjelmistossa rock- ja pop-klassikoita vuosien varrelta. Bändi aloittaa n. klo 24, mutta baari avoinna jo klo 22 alkaen. Sisäänpääsymaksu 15 euroa. Ylätenontie 32, Karigasniemi

 • OHJELMA UTSJOKI

  ohjelma Utsjoki

  Maanantai 3.7.2023

  klo 17.00 Juuret valokuvanäyttelyn avajaiset

  Utsjoen Lumo kulttuuriviikon aikana Utsjoen pääkirjastolla nähtävillä Saamelaismuseo Siidan Juuret valokuvanäyttely kirjaston aukioloaikoina. Näyttelyn avajaiset maanantaina klo 17.00, kahvitarjoilu. Lisätietoja näyttelystä täältä.

  Tiistai 4.7.2023

  klo 18.00 Kulttuurikierros pappilassa, pihapiirissä ja Vanhassa Sakastissa

  Kierroksen päätteeksi kahvit ja iltahartaus pappilan salissa.
  Lähetyksen vohvelikahvila kirkkotuvilla 3.7.–9.7. ma–pe klo 10–20 ja la–su 12-18
  Utsjoen kirkko on tiekirkko ja myös avoinna kahvilan aukioloaikoina!

  Keskiviikko 5.7.2023

  klo 10.00 Ulriikan retriittipäivä pappilassa

  Retriittipäivinä kävelemme Ulriikan polkua yhdessä ja nautimme kauniista luonnosta. Ruokailut ja iltasauna pappilassa, päivähartaus Vanhassa Sakastissa, iltahartaus kirkossa. Ilmoittautuminen 3.7. mennessä paivi.aikasalo@evl.fi, ruokailumaksu 20 euroa. Aloitamme aamupäiväkahvilla pappilassa klo 10.

   

  klo 18.00 Utsjoen ulkokuntosalin avajaiset

  Utsjoen nuorisovaltuusto on yhdessä kunnan vapaa-aika- ja elinkeinotoimen kanssa ideoinut, hakenut rahoituksen ja toteuttanut Utsjoen ulkokuntosali hankkeen. Hankkeen on rahoittanut Pohjoisimman Lapin Leader. Tervetuloa ulkokuntosalin avajaisiin Ailigastalon pihapiiriin (Utsjoentie 46), kahvi- ja makkaratarjoilu. Avajaisten lopuksi Utsjoen Kuohu pitää kuntopiiriä sekä opastaa laitteiden käytössä.

  Torstai 6.7.2023

  klo 15.00 Biret ja Gáddjá Haarla Pieski: Hippo-tanssityöpaja lapsille ja nuorille

  Biret ja Gáddjá Haarla Pieski asuivat lapsuutensa Utsjoen pienessä Dalvadaksen kylässä ja aloittivat tanssiharrastuksen käymällä Norjan Karasjoella balettitunneilla sekä harjoittelemalla kotona balettivideoita katsomalla. He ovat valmistuneet ammattitanssijoiksi Suomen Kansallisoopperan ja -baletin Balettioppilaitoksesta vuonna 2019. Työpajojen tarkoituksena on mahdollistaa tanssin harrastamisen kokeileminen sekä kannustaa lapsia ja nuoria uskomaan unelmiinsa. Työpaja pidetään Utsjoen vapaa-aikakeskuksen liikuntasalissa. Järjestäjinä Sámi Siida ry sekä Pohjolan Osuuspankki.

  klo 15.00 Opastettu kävelykierros: Ulriikan kulttuuri- ja hiljentymispolku

  Utsjoen kirkkotupayhdistys järjestää opastetun kävelykierroksen Utsjoen kirkkomaisemassa Mantojärven rannalla. Oppaina toimivat utsjokiset Vuokko Hirvonen tai Aulis Nordberg, jotka tuntevat tämän valtakunnallisesti merkittävän saamelaisen kulttuuriympäristön rakennus- ja kulttuurihistorian sekä perinnemaiseman. Kokoontuminen vanhan sakastin luona.

  klo 15 alkaen Yöttömän yön aurinkoterassi

  Aurora Holidays ravintolassa aukeaa klo 15 yöttömän yön aurinkoterassi ja se on auki klo 01:30 saakka. Keittiöstä iltapalaa aina klo 24 saakka, baarista virkistävät kesäjuomat myös alkoholittomana. Muina päivinä ke-la, 15-22 (keittiö 21), Nuorgamintie 815, Nuorgam.

  Lauantai 8.7.2023

  Utsjoen Lumo 2Mu ráhkis ♥ Ohcejohka -festivaali

  Onnelan törmällä (Nuorgamintie 1, Utsjoki)

  klo 10.00 Utsjoki Beach Volley turnaus

  Utsjoen Kuohu urheiluseuran järjestämä rantalentopalloturnaus Onnelan törmän alueen rantalentopallokentällä. Lisätietoa turnauksesta täältä.

   

  klo 15.00 Utsjoen kunnan tervehdys

  klo 15.05 Inger-Mari Aikio: Runoesitys

  Runoilija Ima, Inger-Mari Aikio maalaa runoillaan hetkiä, jotka nostavat pintaan tunteita ja ajatuksia. Kuulija voi huomata, että näinhän myös voi tehdä. Vaikka elämässä on joskus aika vaikeita tilanteita, pinnan alta löytyy naurua ja uusia iloja. Ima asuu Pulmankijärvellä ja on kirjoittanut yhteensä 12 kirjaa.

  klo 15.20 Laura Tapiola: Máttuid árdna (Esivanhempien aarre) -joikukonsertti

  Joiut ovat Lauran sukulaisten joikuja, joiden pariin hän päätyi vahingossa. Joiut ovat kuin ajan kätkemiä, esivanhempien jättämiä aarteita, jotka vahvistavat menneiden ja tulevien sukupolvien välistä yhteyttä. Joikuja säestävät Erke Eriksen ja Jouna Raudasoja.

  klo 16.00 Ánnámáret: Nieguid duovdagat (Kuvitteelliset maisemat) -konsertti

  Konsertti on musiikkia ja liikkuvaa kuvaa yhdistävä kokonaisuus, jossa Ánnámáretin, eli Nuorgamista käsin työskentelevän saamelaismuusikko Anna Näkkäläjärvi-Länsmanin joiut vievät yleisönsä kuvitteellisille tuntureille. Teos yhdistää rohkeasti uutta ja vanhaa säilyttäen samalla joikuperinteen ominaispiirteet. Ánnámáretin joiku, Ilkka Heinosen soittaman vanhan suomalaisen kansansoittimen jouhikon ja Turkka Inkilän japanilaisen shakuhachi-huilun äänet lomittuvat elektroniseen musiikkiin ja Marja Viitahuhdan videoiden maisemiin.

  klo 17.00 Teatteri Tie: Kettu ja korppi ja muita opettavaisia eläintarinoita Aisopoksen tapaan -teatteriesitys

  Aisopoksen (620-564 eaa.) tuhansia vuosia vanhat, juonikkaat faabelitimantit ovat ikiaikaisin osa ihmiskunnan yhteistä kertomusperinnettä. Katsojilla ja etenkin lapsilla on mahdollisuus matkia eläimiä ja leikkiä näyttelijöiden kanssa teatterileikkejä nähtyjen episodien innoittamina. Lisätietoja teatteriesityksestä löydät täältä.

  klo 18.00 AMOC x Ailu Valle konsertti

  Ohcejohka šearrá – Utsjoen Lumo -kulturvahkku lágiduvvo Ohcejogas vuot 3.–9.7.2023! 3

  AMOC ja Ailu Valle esiintyvät Trio Boogiemenin kanssa luoden intensiivisen lavashown, jossa hemmotellaan sekä rap- ja heavy-faneja. Konsertissa kuullaan kappaleita AMOC:in ja Ailun tulevalta yhteisalbumilta ja tietysti vanhoja klassikoita. Kitarassa Oula Guttorm, bassossa Juho Kiviniemi ja rummuissa Patrik Fält.

  klo 20.00 Inger-Mari Aikio: Runoesitys

  Runoilija Ima, Inger-Mari Aikio maalaa runoillaan hetkiä, jotka nostavat pintaan tunteita ja ajatuksia. Kuulija voi huomata, että näinhän myös voi tehdä. Vaikka elämässä on joskus aika vaikeita tilanteita, pinnan alta löytyy naurua ja uusia iloja. Ima asuu Pulmankijärvellä ja on kirjoittanut yhteensä 12 kirjaa.

  klo 20.15 Revontulten räppäri dokumenttielokuva

  Onnelan törmä muuttuu ulkoilmaelokuvateatteriksi! Petteri Saarion ohjaama Revontulten räppäri dokumenttielokuva on nähtävillä maksutta. Elokuva kertoo Utsjoelta kotoisin olevan räppäri Mihkku Laitin elämästä. Elokuvassa seurataan Mihkku Laitin elämää Utsjoella silloin, kun hän osallistui Talent Suomi-kilpailuun ja esiintyi isolla lavalla. Samalla hän elää tavallisen poronuoren arkea ja miettii, mitä hän aikoo tulevaisuudessa tehdä. Järjestäjänä Saamelaiskäräjien elokuvakeskus Skábma.

  klo 22.00 DJ Sunna Maaret: Yöttömän yön tanssiklubi

  Myöhään illalla Onnelan törmällä vuorossa on todellinen yöttömän yön tanssiklubi, kun saamelainen DJ Sunna Maaret soittaa tämän hetken parhaimmat kappaleet!

   

  Mu ráhkis ♥ Ohcejohka -festivaalin aikana Utsjoen Kuohu pitää Onnelan törmällä festivaalikahvilaa sekä Annukan Grilli myy muurikalla paistettuja muikkuja sekä lättyjä.

  Festivaalin aikana voit ostaa Jonna Anelman, Haraldin pajan sekä Mucca designin koruja, Hiihtopaketti.fi:n tuotteita sekä villapuoti JÄÄRÄn villatuotteita.

  Utsjoen seurakunta pitää festivaalin aikana leivosarpajaiset Yhteisvastuun hyväksi.

  Voit myös tutustua paikan päällä Sámi Siida yhdistyksen toimintaan.

  Utsjoelle leipomon perustanut Pieni juurileipomo on mukana Utsjoen Lumossa Nuorgamissa, Karigasniemellä ja Utsjoella. Festivaalien ja Nuorgamin konsertin aikana leipomo myy juureen leivottuja leipiä ja pullia sekä muuta suolaista. Pieni juurileipomo toivottaa tervetulleeksi tutustumaan leipomon henkilökuntaan sekä tuotteisiin!

   

  klo 23.30  BroadRoad, Hotel Utsjoki

  BroadRoad keikalla Hotel Utsjoessa, alakerrassa karaokea perjantaista lauantaihin.

 • MYYJÄT

  mYYJÄT UTSJOEN LUMOSSA

  Mu ráhkis Ohcejohka – festivaaleilla la 8.7.2023 on myös markkinatunnelmaa! Löydät myyntikojuilta mm. koruja, villatuotteita, urheilutarvikkeita sekä herkullista ruokatarjontaa.

  Mukana festivaaleilla ovat:

   

  Jonna Anelma:

  Kauniita vaneri- ja hopeakoruja hopealaukkasilla. Korut ovat vahvasti sidoksissa luontoon ja välittävät kantajalleen ripauksen sitä rauhaa, iloa ja onnea, jota korujen tekijä itse saa tuntureilta, Jäämereltä ja käppyräisiltä tuulen taivuttamilta koivuilta

  Haraldin paja:

  Pohjois-Lapissa käsityönä tehtyjä uniikkeja hopeakoruja vuodesta 2007. Korujen muotoilun inspiraationa on luonto ja vanhojen, historiallisten muotojen tuominen tähän päivään. Haraldin Pajan korut valmistetaan käsin enimmäkseen kierrätetystä hopeasta, ja kaikki materiaalien sivuvirrat kierrätetään tai sulatetaan käsin uusiksi koruiksi.

  Mucca design:

  Maanläheisiä koruja, joihin vaikutteet syntyvät Inarin tunturituulista, upeasta luonnosta ja eläimistä sekä korujen tekijän omista eteläkarjalaisista juurista. Koruissa suositaan erityisesti kierrätysmateriaaleja.

  Ami Avellán Jewellery:

  Ami Avellán Jewellery, hopeakoruja Inarista. Luotu rakkaudella jo yli 25 vuoden kokemuksella. Ami Avellán on tietoisesti etsinyt erilaista ulkonäköä ja tuntumaa hopean pintaan. Inspiraation lähteenä on vanha, perinteinen filigraanitekniikka. Yksityiskohdat kimmeltävät kuin pakkaspäivän kuura.Avellán valmistaa kaikki korunsa käsin pajassaan Inarissa. Hopea on kierrätettyä 925 Sterling Silveriä.

  Villapuoti JÄÄRÄ:

  Suomenlampaan villasta käsin kudottuja ja huovutettuja villatuotteita. Tuotteita myynnissä myös Nuorgamin konsertissa 6.7.

  Hiihtopaketti.fi:

  Erilaisia kesäisiä urheilutarvikkeita, esillä mm. maastojuoksukenkiä, takkeja ja urheilulaseja. Mahdollisuus myös keskustella tulevan talven suksihankinnoista. Lisäksi tapahtumassa on mahdollista testata rullasuksia, omat monot ja sauvat mielellään mukaan.

  Utsjoen Kuohu:

  Festivaalikahvilasta kahvia ja teetä, makeita leivonnaisia, suolasiika- ja savuhirvileipiä, limukoita ja vettä. Kahvilasta voi ostaa myös Utsjoen Lumon kassin 12 euron hinnalla.

  Annukan grilli:  

  Tarjolla muun muassa muurikalla paistettuja muikkuja sekä lättyjä.

  Pieni juurileipomo

  Juureen leivottuja pullia, leipiä sekä muuta suolaista. Pieni juurileipomo on mukana myös Nuorgamin konsertissa to 6.7 ja Karigasniemen festivaaleilla pe 7.7.

  Utsjoen seurakunta:

  Leivosarpajaiset Yhteisvastuun hyväksi. Lisäksi kahvio Nuorgamin konsertissa torstaina 6.7.

 • TAPAHTUMAINFO JA SAAPUMISOHJEET

  TAPAHTUMAINFO JA SAAPUMISOHJEET

  Kaikki Utsjoen Lumo – Ohcejohka šearrá -kulttuuriviikon tapahtumat ovat kaikille avoimia ja maksuttomia ellei tapahtumakuvauksessa muuta mainita. Huomioithan myös, että tapahtumamme ovat päihteettömiä ja festivaalialue on päihteetön.

  Nuorgam:

  Mu ráhkis ♥ Njuorggán -konsertti järjestetään Nuorgamin koulun liikuntasalissa (Herrakuru 18, Nuorgam). Autot voi pysäköidä koulun pihan parkkialueelle.

  Karigasniemi:

  Mu ráhkis ♥ Gáregasnjárga -festivaali järjestetään Karigasniemen kylätalo Sáivun piha-alueella (Ylätenontie 33a Karigasniemi). Autot voi pysäköidä kylätalon piha-alueelle.

  Utsjoki:

  Mu ráhkis ♥ Ohcejohka -festivaali järjestään Utsjoen kylällä Onnelan törmällä (Nuorgamin tie 1, Utsjoki). Onnelan törmällä on jonkin verran parkkitilaa autojen pysäköintiä varten. Autot voi myös pysäköidä Utsjoen kunnantalon parkkialueelle (Luossa 1a) tai Utsjoen seurakuntatalon parkkialueelle (Tenontie 1).

   

  Kuva Utsjoen parkkialueista:

Teemaviikon järjestää Utsjoen kunta. Yhteistyökumppaneina toimivat muun muassa Taiteen edistämiskeskus, Sámi Siida ry, Saamelaiskäräjien musiikkikeskus sekä elokuvakeskus Skábma, Utsjoen Kuohu ry, Karigasniemen kyläyhdistys, Pohjolan Osuuspankki, Inergia sekä paikalliset yritykset ja yhdistykset tapahtumien järjestäjinä.

Kulttuuriviikon hashtagit ovat #utsjoenlumo #ohcejohkašearrá, käytä niitä vapaasti myös omissa kanavissasi!

Nähdään heinäkuussa!

Lisätietoja:

Kaisa Tapiola-Länsman
Vapaa-aikasihteeri
0400 319 852
kaisa.tapiola-lansman@utsjoki.fi

Roosa Suonpää
Apulaistuottaja
040 841 7280
roosa.suonpaa@utsjoki.fi


Muita uutisia