Yrittäjä, kuinka johdat itseäsi? Maksuton työhyvinvoinnin webinaari 19.10.2022

3.10.2022

Yrittäjä, kuinka jaksat työssäsi? Pystytkö antamaan työntekijöillesi ja asiakkaillesi parastasi? Arvostatko itseäsi ja unelmiasi? Onko sinulla tarpeeksi voimavaroja pyrkiä kohti itsellesi ja yrityksellesi tärkeitä tavoitteita?

Itsensä johtamisen taidot ovat yksi tärkeimmistä työssä jaksamisen työkaluista. Itsensä johtaminen on itsensä arvostamista ja unelmointia, pyrkimystä kohti itselle tärkeitä tavoitteita. Se on myös oman työn suunnittelua, rajojen asettamista ja aikatauluttamista – oman jaksamisen kokonaisvaltaista tukemista.

Sinä olet yrityksesi tärkein pääoma. Tule mukaan maksuttomaan itsensä johtamisen webinaariin keskiviikkona 19. lokakuuta klo 16 alkaen. Tilaisuus toteutetaan Teams-yhteyden välityksellä. Webinaarin tavoitteena on lisätä tietoa itsensä johtamisesta ja siihen liittyvistä haasteista. Lisäksi illassa tarjotaan konkreettisia välineitä itsensä johtamisen vahvistamiseen omassa arjessa. Tilaisuus sisältää yhteistä keskustelua ja osallistavaa työskentelyä, ja koulutusmateriaali toimitetaan tilaisuuden jälkeen itselle tallennettavaksi.

Osallistuminen on yrittäjälle maksutonta. Koulutuksen tarjoaa uYritys – Utsjoen elinvoimaiset yritykset ja henkilöstö -hanke yhdessä Työterveyslaitoksen kanssa, kouluttajana toimii Peter Peitsalo (TTL). Peter on sertifioitu Business ja Team coach, ja hänen toimintatapansa on osallistava, valmentava sekä sopivasti osallistujia haastava. Tavoitteena on saada asiakas löytämään omat vahvuudet ja potentiaalit, sekä ottamaan nämä käyttöön. Työskentelyssä on inspiroiva ratkaisukeskeinen ja käytännönläheinen ote.

Itsensä johtaminen 19.10.2022 klo 16-19 verkossa

Alustava ohjelma

Virittäytyminen
• Mitä itsensä johtaminen on?
• Mahdollista itsesi johtaminen – perusta kuntoon

Itsensä johtaminen arkityössä
• Priorisointi ja oman ajan käyttö selkeiksi
• Motivaatio ja sen merkitys itsensä johtamisessa

Lisää fokusta tekemiseen
• Tunnista itsen johtamisen haasteet
• Vinkkejä oman itsen johtamiseen

Viemisiä omaan arkeen itsen johtamisen vahvistamiseksi

Varmista paikkasi – sitova ilmoittautuminen mukaan koulutukseen 12.10.2022 mennessä petri.hamalainen@utsjoki.fi.

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja
Projektipäällikkö Petri Hämäläinen
+358405167032
petri.hamalainen@utsjoki.fi
uYritys – Utsjoen elinvoimaiset yritykset ja henkilöstö -hanke


Muita uutisia