Huolestuttaako oma tai läheisesi päihteidenkäyttö? Ota matalalla kynnyksellä yhteyttä Utsjoen kunnan päihdepalveluihin, tukea on saatavilla!

Juotko alkoholia turhan paljon, oletko riippuvainen huumeista tai lääkkeistä? Huolestuttaako läheistesi päihteidenkäyttö?

Jos haluat vähentää tai lopettaa kokonaan päihteidenkäytön, tukea on saatavilla! Utsjoen kunnan päihdepalvelut perustuvat vapaaehtoisuuteen eikä yhteydenotto sido sinua mihinkään.

Ota meihin rohkeasti yhteyttä, niin pohditaan yhdessä, miten voisimme tilanteessasi olla avuksi!

sosiaaliohjaaja/päihdetyöntekijä Jonna Lähteenmäki

puh./WhatsApp 040 676 5004

jonna.lahteenmaki@utsjoki.fi

 

psykiatrinen sairaanhoitaja Minna Pieski

puh. 040 749 4216

minna.pieski@utsjoki.fi

 

Voit ottaa oman tai läheisesi päihteidenkäytön puheeksi myös kenen tahansa kunnan sosiaali- ja terveystoimen työntekijän tai vaikkapa koulukuraattorin kanssa. Tärkeintä on, ettet jää tilanteesi kanssa yksin. Lisää tietoa löydät myös Utsjoen kunnan päihdepalveluiden nettisivulta.

Tukea on saatavilla myös internetissä ja auttavissa puhelimissa. Esimerkiksi A-klinikkasäätiön päihdelinkistä löydät paljon tietoa, kokemustarinoita, erilaisia testejä sekä ammattilaisen apua. Voit myös soittaa Ehyt ry:n valtakunnalliseen päihdeneuvontaan 0800 900 45 ympäri vuorokauden, nimettömänä ja ilmaiseksi.

”Elämä voi mennä isompaan tai pienempään solmuun, mutta yksin ei tarvitse pärjätä”

Muita uutisia