Utsjoen kunnan kulttuuritoimi tarjoaa kuntalaisille ilmaisen kyydin Beaivváš-teatteriin Inariin 3.3.2022 – kyytipaikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä

24.2.2022

Utsjoen kunnan kulttuuritoimi tarjoaa kuntalaisille ilmaisen kyydin Beaivváš-teatteriin Inariin 3.3.2022 – kyytipaikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä

 

Utsjoen kunnan kulttuuritoimi tarjoaa kuntalaisille maksuttoman kyydin Beaivváš-teatterin Ellos Eatnu -näytökseen Inarin Sajokseen torstaina 3.3.2022. Näytös alkaa klo 19.

Näytökseen on varattu 20 paikkaa utsjokisille. Näytökseen osallistujat maksavat itse teatterilippunsa. Liput voi hankkia joko paikan päältä tai etukäteen verkosta tästä.

Kyytipaikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä

Ilmoittaudu kulttuuritoimen tarjoamiin kyyteihin lähettämällä sähköpostia vapaa-aikasihteeri Janne Mustoselle osoitteeseen janne.mustonen@utsjoki.fi. Kyytipaikkoja on rajoitetusti ja ne jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen päättyy sunnuntaina 27.2. klo 23.59. Myöhässä tulleita ilmoittautumisia ei huomioida.

 

Ilmoittautuessasi sinun tulee kertoa seuraavat asiat:

  • Etu- ja sukunimesi (nimilista ilmoittautuneista toimitetaan kuljetuksen järjestäjälle)
  • Mistä nouset kyytiin? Nuorgamin, Utsjoen ja Kaamasen kautta ajaa yksi auto (6 paikkaa), Utsjoen ja Kaamasen kautta yksi auto (12 paikkaa) ja Karigasniemen ja Kaamasen kautta yksi auto (13 paikkaa). Jos et asu kyläkeskuksissa tai haluat nousta kyytiin jostain matkan varrelta, ilmoita tämä tieto viestissäsi.

Mikäli et saavu ilmoittamallesi kyytipaikalle, paikkasi voidaan tarjota jollekin muulle.

 

Kyydit lähtevät alustavasti:

  • Nuorgamista (6 paikkaa) K-marketin pihalta klo 16.20
  • Utsjoelta (12 paikkaa) Utsjokisuun koulun pihalta klo 16.30
  • Karigasniemeltä (13 paikkaa) K-marketin pihalta klo 17.00

 

Paluukyyti takaisin Inarista Sajoksen pihalta lähtee klo 21.30.

 

Lisätiedot:

vapaa-aikasihteeri Janne Mustonen
0400 319 852
janne.mustonen@utsjoki.fi


Muita uutisia