Kunnanjohtajan vetoomus paikallisille yrittäjille: Asukkaiden asiointiturvallisuuteen kiinnitettävä nyt erityistä huomiota

Vuokko Tieva-Niittyvuopio
Arvoisat yrittäjät,

kulunut viikko on meillä Utsjoella osoittanut, kuinka koronatilanne muuttuu ja muuttaa elämäämme nopeasti. Samaan aikaan, kun rajayhteisöjen asukkaiden asiointia helpotetaan sekä Ruotsin että Norjan rajalla, omassa kunnassamme tilanne on vaikea.

Tässä tilanteessa vetoankin Teihin hyvät yrittäjät voimallisesti. Jotta kuntamme ja rajakuntien asukkaiden asiointiturvallisuus on taattu, pyydän, että yrityksenne toimitiloissa huomioidaan tehostetusti turvallisuustekijät. Tiloissa on nyt tärkeää huolehtia erityisesti hygieniasta, turvaväleistä, kasvomaskien, kertakäyttöhanskojen ja käsidesin käytöstä ja saatavuudesta sekä muista asiaankuuluvista toimista, joilla voimme estää epidemian leviämisen. Voisiko riskiryhmiin kuuluville varat omata asiointiajat kauppaliikkeessä?

Vain toimimalla yhdessä vastuullisesti vaikeina aikoina voimme kukin osaltamme vaikuttaa kuntamme asukkaiden turvallisuuteen, taudin leviämisen taltuttamiseen ja siihen, että rajat pysyisivät auki jatkossakin!

Tervehtien,
kunnanjohtaja Vuokko Tieva-Niittyvuopio

Muita uutisia