Maksuton ja maistuvainen rekrytointityöpaja yrittäjille hyvän ruoan äärellä 27.10.2022

13.10.2022

Mitä tarkoitetaan työnantajakuvalla ja mikä merkitys sillä on rekrytoinnissa? Mikä on rekrytointipolku
ja mitä sen eri vaiheissa tulisi huomioida? Voisiko tarinallistaminen olla juuri meidän yrityksemme erottuvuutta rakentava tekijä?

Näihin ja muihin yrityksen rekrytointia tukeviin teemoihin perehdytään lokakuisessa työpajassa päivällispöydän ääressä. Työpaja tarjoaa yrittäjälle vinkkejä ja inspiraatiota uusien työntekijöiden rekrytointiin ja perehdytykseen, sekä onnistuneeseen ja erottuvaan työnhakijamarkkinointiin. Työnantajakuvaa tarkastellaan rekrytointipolkua kulkevan työnhakijan silmin, ja kerrataan hyvän ja erottuvan työpaikkailmoituksen peruskaava. Myös uuden työntekijän perehdytys osaksi tiimiä on yksi tärkeä työpajan osa-alue.
Nyt järjestettävä tilaisuus on osa kolmen rekrytointikoulutuksen sarjaa. Seuraavat kaksi tilaisuutta järjestetään tulevan talven aikana. Niistä ensimmäisessä avataan rekrytointiprosessia henkilöstöpalveluyrityksen näkökulmasta, ja jälkimmäisessä tutustutaan TE-live -rekrytointikanavan käyttöön rekrytoinnin tukena, ja toteutetaan TE-live-rekrytointivideo omalle yritykselle. Tulevat tilaisuudet järjestetään yhteistyössä ELY-keskuksen ja TE-palveluiden kanssa, ja niistä tiedotetaan erikseen.

Tervetuloa Tähtityyppiä etsimässä -työpajaan 27.10.2022!
Työpajan paikkana on Utsjoki Aurora Holidays & Restaurant, Nuorgamintie 815, Utsjoki.
Tilaisuus käynnistyy päivällisellä klo 16.30, ja päättyy noin klo 20.
Maksuttoman työpajan ja päivällisen tarjoaa uYritys – Utsjoen elinvoimaiset yritykset ja henkilöstö -hanke yhdessä Redun (Rovaniemen koulutuskuntayhtymä) Nostetta työnantajakuvalla ja työhyvinvoinnilla
-hankkeen kanssa.

Sitovat ilmoittautumiset erityisruokavaliomainintoineen 20.10.2022 mennessä
Irma Kaarnes, irma.kaarnes@utsjoki.fi.
Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja
Irma Kaarnes
tiedottaja & viestintäosaaja
040 6609 158
irma.kaarnes@utsjoki.fi
uYritys – Utsjoen elinvoimaiset yritykset ja henkilöstö -hanke


Muita uutisia