Nuorgamin koronatestausajat huhtikuun loppuun

14.4.2021

Päivitetty 19.4.2021: Aiemmasta ilmoituksesta poiketen Nuorgamin koululla ei ole mahdollisuutta koronatestaukseen tiistaina 20.4.2021 ja keskiviikkona 21.4.2021. Pahoittelemme tilannetta.

Nuorgamissa on mahdollisuus koronatestaukseen huhtikuun loppuun asti seuraavasti:

  • tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 13-15
  • perjantaisin klo 8-11

Koronatestaus tapahtuu Nuorgamin koululla. Lisätietoa Nuorgamin testauksista saa puhelimitse numerosta 040 655 02 50 testausaikoina.

 

Jos epäilet koronavirusinfektiota, hakeudu pikaisesti koronavirustestiin. Utsjoen kunnassa on käytössä antigeeni-pikatestit, joiden tulos valmistuu noin puolessa tunnissa. Näytteitä otetaan sekä Utsjoen terveyskeskuksessa, Karigasniemen terveystalolla että Nuorgamin koululla.

Koronavirustaudille tyypillisiä oireita ovat muun muassa kuume, yskä, päänsärky, pahoinvointi, ripuli, lihaskipu, kurkkukipu, nuha, hengenahdistus sekä haju- ja makuaistin menetys. Lapsilla oireet voivat olla lieviä ja lyhytkestoisia. Koronavirustaudin oireita ei voi erottaa muiden virustaudin oireista muuten kuin koronavirustestillä.

Lue lisää testauksesta sekä ajankohtaisesta tilanteesta, suosituksista ja rajoituksista Utsjoen kunnan korona-sivustolla.


Muita uutisia