Osallistu strategiakyselyyn ja vaikuta lappilaisten hyvinvointiin!

22.3.2022

Osallistu strategiakyselyyn ja vaikuta lappilaisten hyvinvointiin!

Kuva: Suvi-Tuuli Kankaanpää / Keksi Agency

 

Luodaan yhdessä pohja Lapin asukkaiden hyvinvoinnille ja mietitään hetki asioita, jotka edistävät ja haastavat hyvinvointia alueellamme. Tule mukaan verkkoaivoriiheen ja jaa arvokkaat ajatuksesi verkkokyselymme kautta! 

Kyselyn tuloksia hyödynnetään hyvinvointialueen strategiatyössä. Strategiaa työstetään koko kevään ja kesän ajan, ja lopullisen strategian Lapin aluevaltuusto hyväksyy viimeistään alkusyksystä. Strategiatyön etenemistä voit seurata muun muassa nettisivuillamme lapha.fi.

Osallistut nimettömänä, ja aikaa menee noin vartti. Jos oikein innostut, kannattaa vastata myöhemmin uudestaankin, niin pääset kommentoimaan taas uusia mielipiteitä. Kysely on avoinna sunnuntaihin 3.4.2022 asti.

Käytännön syistä tämä aivoriihi on valitettavasti vain suomen kielellä ja vastata voi vain suomeksi. Kyselyyn toivotaan kuitenkin vastauksia myös saamenkielisiltä. Hyvinvointialue järjestää myöhemmin erillisen kyselyn erityisesti saamenkielisiin palveluihin liittyen. Siihen on mahdollista vastata kaikilla saamen kielillä.

Kiitos jo etukäteen!

T: Lapin hyvinvointialue

 

Lisätietoja strategiatyöstä:

Lapin aluehallituksen puheenjohtaja Tapani Melaluoto
040 841 0311
tapani.melaluoto@lapha.fi

vt. hyvinvointialuejohtaja Jari Jokela
040 532 3998
jari.jokela@lapha.fi

 

Kyselyyn liittyvät käytännön asiat:

viestintäpäällikkö Riitta Muhonen
040 524 5270
riitta.muhonen@lapha.fi

 

#LapinHyvinvointialue #TehemäPois


Muita uutisia