Utsjoen valtuusto kokoontuu maanantaina 31.1. valitsemaan uuden kunnanjohtajan – kokousta voi seurata suorana striimistä noin klo 15 alkaen

27.1.2022

Utsjoen kunnanvaltuusto kokoontuu maanantaina 31.1. vuoden 2022 ensimmäiseen kokoukseensa kunnanviraston valtuustosaliin. Valtuuston on määrä muun muassa suorittaa kunnanjohtajan virkavaali sekä päättää hankkeiden lisämäärärahoista. Kokouksen esityslistaan voi tutustua tästä.

Kaikki valtuuston ja kunnanhallituksen jäsenet voivat osallistua ensin klo 10 alkaviin kunnanjohtajan virkaa hakeneiden haastatteluihin. Haastatteluiden jälkeen kunnanhallitus laatii valtuustolle esityksen kunnanjohtajan valinnasta. Valtuusto kokoontuu käsittelemään asiaa noin klo 15 alkaen.

Kunnanvaltuuston kokoukset ovat yleisölle avoimia. Kokousta voi seurata suorana lähetyksenä kunnan Youtube-kanavalla maanantaina 31.1. noin klo 15 lähtien. Kokous tallennetaan ja se on katsottavissa kanavalla myös live-lähetyksen jälkeen. Koronaepidemian vuoksi Utsjoen kunta suosittelee, että kokouksia seurataan etänä. Mikäli kunnanvirastolle saapuu yleisöä, heidät ohjataan katsomaan striimiä aulassa olevalta näytöltä.

Kokous tulkataan simultaanitulkkauksena saamen kielestä suomeen. Myös tulkattu tallenne julkaistaan Youtube-kanavalla editoinnin jälkeen.


Muita uutisia