Peruttu: Utsjoen uuden koulun avajaiskonsertti

Huom! Konsertti on peruttu kunnan koronatilanteen vuoksi ja järjestetään uudelleen saamelaisten kansallispäivänä 6.2.2021 Karigasniemellä!

Utsjoen vapaa-aikatoimi ja Saamelaiskäräjien nuorisoneuvosto järjestävät Utsjokisuun uuden koulun valmistumisen kunniaksi koulunavajaiskonsertin Utsjoella 28.8.20 klo 18-20!

Konsertissa esiintyvät Utsjoen nuoret nousevat tähdet Yungmiqu & Jezebro sekä saameräpin kummisedäksikin kutsuttu, Utsjoen Kaamasmukasta kotoisin oleva rap-legenda Ailu Valle yhdessä DJ Uyarakq:n kanssa.

Konserttiin on vapaa pääsy, mutta koronarajoitusten takia keikkapaikalle voidaan ottaa vain 90 henkilöä. Konsertteja ei streamata, joten ainoa mahdollisuus päästä nauttimaan pohjoissaamenkielisen räpin päälliköiden kohtaamisesta on tulla itse paikan päälle hyvissä ajoin.

Konserttiin saa osallistua ainoastaan oireettomana! Pyrimme varmistamaan koronaturvallisuuden väljällä konserttipaikalla, jokaiselle kuulijalle osoitetaan istumapaikka ja konsertin aikana turhaa liikkumista tulisi välttää. Konserttipaikalla on käsidesipisteitä ja sisäänkäynnillä on käsidesin lisäksi myös mahdollisuus ottaa kasvomaski. Myös turvavälit tulee muistaa konserttipaikalla.

Uusi koulu on kengätön eli jalkineet jätetään narikkaan sisään saapumisen yhteydessä.

Lopuksi vielä kolme hyvää syytä tulla nauttimaan pitkästa aikaa live-musiikista, perjantaina 28.8.20 klo 18-20:

  • Yungmiqu & Jezebro ensimmäistä kertaa keikalla live-yleisön edessä!
  • Utsjokisuun uusi koulu on ensimmäinen tällä vuosituhannella Utsjoelle valmistunut koulu!
  • Tämä on ensimmäinen kerta, kun Ailu Valle on kaikille avoimella keikalla kotikunnassaan!

 

Lisätietoja:

vapaa-aikasihteeri Kaisa Tapiola-Länsman, kaisa.tapiola-lansman@utsjoki.fi, 0400 319 852

nuorisotyöntekijä Aleksi Ahlakorpi, aleksi.ahlakorpi@utsjoki.fi, 040 841 7280


Muita uutisia