Valtuusto valitsi Utsjoen hyvinvointijohtajaksi Päivi Kontion

27.4.2023

Valtuusto valitsi Utsjoen hyvinvointijohtajaksi XX

Päivi Kontio / Kuva: Minna Saastamoinen

Utsjoen valtuusto päätti torstaisessa 27.4. kokouksessaan valita kunnan uudeksi hyvinvointijohtajaksi hallintotieteiden maisteri Päivi Kontion. Kunnanhallitus oli esittänyt valtuustolle Kontion valintaa muun muassa hänen koulutuksensa, työkokemuksensa, pätevyytensä sekä haastattelussa saadun kokonaisarvioinnin perusteella. Kontio on toiminut Utsjoella aiemmin hoitotyön johtajana ja vt. perusturvajohtajana noin viiden vuoden ajan.

Hyvinvointijohtajan virka on uusi Utsjoen kunnassa. Hyvinvointijohtaja johtaa kunnan sivistystoimea sekä hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen työtä. Hyvinvointijohtajan vastuulla on myös henkilöstön ja työhyvinvoinnin kehittäminen kunnanjohtajan tukena. Hyvinvointijohtaja toimii sivistystoimialan hallintopäällikkönä, sivistyslautakunnan esittelijänä ja kunnan johtoryhmän jäsenenä.

Virkaa haki määräajassa seitsemän henkilöäKunnanhallitus valitsi hakemusasiakirjojen ja kelpoisuusvaatimusten perusteella haastateltavaksi kaksi hakijaa, hallintotieteiden maisteri Päivi Kontion ja filosofian maisteri Kaisa Tapiola-Länsmanin. Tapiola-Länsman veti kuitenkin myöhemmin hakemuksensa pois.

Päivi Kontio aloittaa virassa 1.5.

Valtuuston kokouksen pöytäkirja julkaistaan tarkastamisen jälkeen verkkosivuillamme.

Lisätiedot:

Uula Tapiola
Valtuuston puheenjohtaja
+358 400 902 840

Taina Pieski
Kunnanjohtaja
+358 50 535 1574


Muita uutisia