Vapaa-aikatoimi tiedottaa: Kesän lasten uimakoulujen ilmoittautumisaika on alkanut

24.5.2023

Asttuáiggedoaibma almmuha: giđa 2022 rieggát

Kesän lasten uimakoulujen ilmoittautumisaika on alkanut Utsjoella!

UIMAKOULU 5–7-VUOTIAILLE

Aika: to 8.6., to 15.6., to 22.6. ja to 29.6. klo 11.
Paikka: Utsjoen uimahalli, Utsjoentie 48.

Kohderyhmä: 5–7-vuotiaat, aiempaa uintitaitoa tai kokemusta ei vaadita. Uimakoulussa totutellaan veteen ja opetellaan yleisesti vesiturvallisuutta ja liikkumaan vedessä apuvälineiden kanssa, kokeillaan sukeltamista ja kellumista.

Muuta: Huoltaja tai muu aikuinen mukana altaassa. Opetuskielenä suomi, ohjaajana Petra Suontausta. Uimakoulu on maksuton.

Ilmoittautuminen: uimahalli@utsjoki.fi. Mukaan mahtuu viisi lasta ilmoittautumisjärjestyksessä. Uimakouluun hyväksytyille lähetetään tarkemmat tiedot uimakoulun sisällöstä.

UIMAKOULU 6–10-VUOTIAILLE

Aika: ma 24.7., ti 25.7., ma 31.7. ja ti 1.8. klo 14.
Paikka: Utsjoen uimahalli, Utsjoentie 48.

Kohderyhmä: 6–10-vuotiaat, osaamisvaatimuksena pystyä uimaan muutama metri ilman apuvälineitä. Uimakoulussa harjoitellaan alkeisuimamerkin taitoja.

Muuta: Huoltaja tai muu aikuinen lapsen mukana seuraamassa opetusta ja apuna pukuhuoneessa. Opetuskielenä suomi, ohjaajana Petra Suontausta. Uimakoulu on maksuton.

Ilmoittautuminen: uimahalli@utsjoki.fi. Mukaan mahtuu kuusi lasta ilmoittautumisjärjestyksessä. Uimakouluun hyväksytyille lähetetään tarkemmat tiedot uimakoulun sisällöstä.


Muita uutisia