Yritysfoorumi & Tulevaisuusfoorumi 12.1.2023: Millainen on elinkeinonharjoittajan tulevaisuuden Utsjoki?

19.12.2022

Automaattinen luonnos 12

Kuva: Utsjoen kunta

Millainen olisi unelmien Utsjoki elää ja yrittää? Mitkä ovat Utsjoen vahvuudet, entä uhkakuvat elinkeinonharjoittajan näkökulmasta? Mitä olisivat ne teot, joita tarvitaan elinkeinoharjoittamisen
tueksi Utsjoella?

Tammikuun Yritysfoorumi on Tulevaisuusfoorumi, jossa kuullaan elinkeinonharjoittajien näkemyksiä siitä, millainen on tulevaisuuden Utsjoki. Tapahtuma järjestetään torstaina 12. tammikuuta kunnantalon valtuustosalissa iltatilaisuutena klo 18 alkaen.

Tilaisuudessa ovat paikalla kunnanjohtaja Taina Pieski ja elinvoimajohtaja Tanja Lepistö, sekä muita kunnan edustajia. Keskustelua ohjaavat Arctic Factoryn asiantuntijat rennolla ja mukaansatempaavalla tyylillään. Arctic Factory on rovaniemeläinen palvelumuotoilutoimisto, joka on erikoistunut ihmislähtöisen palvelukokemuksen ja inspiroivan muutoksen kehittämiseen.

Yritysfoorumi to 12.1.2023
Utsjoen kunnantalon valtuustosali klo 18-20

Tervetuloa tähän kaksituntiseen tilaisuuteen keskustelemaan ja rakentamaan
yhteistä visiota elinkeinonharjoittajan Utsjoesta!

Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu, joten pyydämme kuitenkin ilmoittamaan erityisruokavaliosta 9.1. mennessä: taru.lindell@utsjoki.fi

Tilaisuus toteutetaan yhteistyössä uYritys- ja uKoordinaatio-hankkeiden kesken. Tulevaisuusfoorumi on sarja kuntalaisten keskustelutilaisuuksia, jotka järjestetään erikseen eri kohderyhmille. Yrittäjille suunnattu Tulevaisuusfoorumi järjestetään nyt yhteistyössä Yritysfoorumin kanssa. Seuraava Yritysfoorumi on koolla maaliskuussa 2023.

Lisätietoja:

Projektipäällikkö Taru Lindell
Utsjoen rakennemuutoksen koordinointihanke
040 154 3649
taru.lindell@utsjoki.fi

 


Muita uutisia