Yrityspalvelut uudistuvat: osallistu ja vaikuta kylätyöpajoissa 6.-8.9.2022!

2.9.2022

Millainen on mielestäsi elinvoimainen Utsjoki? Millaisia palveluita yrittäjä täällä tarvitsee?
Entä mitä voisi olla uusi yrittäjyys Utsjoella?
Tervetuloa keskustelemaan näistä ja muista yrittäjyyden edellytyksistä ja tarpeista kylätyöpajoihin, jotka järjestetään kaikissa Utsjoen kylissä peräkkäisinä iltoina syyskuun ensimmäisellä viikolla.

Utsjoen kunnan yrityspalvelut uudistuvat. Yritysneuvonnan palvelut laajentuvat elinvoimapalveluiksi, jotka tarjoavat kattavammat ja ketterämmät neuvontapalvelut verkossa yhden luukun takaa. Tavoitteena on, että uudistuneet palvelut tarjoavat helposti ja nopeasti saatavaa tukea yritystoiminnan kehittämiseen ja kannattavuuden parantamiseen. Uudistuneet yrityspalvelut tukevat yrittäjää myös verkostoitumisessa ja osaamisen kehittämisessä, esimerkiksi digitalisaatioon tai vihreään siirtymään liittyen.

Jotta uudistuvat elinvoimapalvelut tarjoaisivat yrittäjien tarpeisiin parhaalla mahdollisella tavalla vastaavaa sisältöä, lähdetään kokonaisuutta rakentamaan alusta asti yrittäjien kanssa yhdessä. Utsjoen kylissä järjestetään kaikille avoimet työpajat, joissa keskustelua luotsaavat elinvoimajohtaja Tanja Lepistö ja yrityshankkeiden henkilöt yhdessä yrittäjien kanssa. Työpajoissa haetaan ratkaisuja mm. siihen, miten tulevaisuudessa pysyttäisiin parhaiten vastaamaan yrittäjien palvelutarpeisiin, osaamisen kehittämiseen ja yhteistyön vahvistamiseen.

Työpajat Utsjoen kylissä:

Karigasniemessä ti 6.9 klo 18.00 Kylätalo Sáivussa
Nuorgamissa ke 7.9. klo 18.00 Nuorgamin Lomakeskuksessa
Utsjoella to 8.9. klo 18.00 Kylätalo Giisássa

Tervetuloa uDigi-hankkeen tarjoamille iltakahveille
keskustelemaan yrittäjyyden edellytyksistä ja tarpeista! 

 

Lisätietoja:
Johanna Mikkola, projektipäällikkö
johanna.mikkola@utsjoki.fi
puh. 040 141 8281
uDigi – Utsjoen digitaalinen elinvoima


Muita uutisia