Karigasniemen sisäliikuntatilat kiinni 10.1.2021 asti – Utsjoen kunta toivoo, että ulkopaikkakuntalaiset eivät vierailisi sisäliikuntapaikoissa Utsjoella käydessään

Utsjoen Karigasniemen kylän yleiset sisäliikuntapaikat, liikuntahalli Njálla sekä kuntosali, ovat suljettuina ajalla 21.12.2020–10.1.2021 koronarajoitusten vuoksi. Sisäliikuntaryhmien aktiviteetteja voidaan järjestää turvallisuustekijät huomioon ottaen ulkotiloissa. Kuntosalin kiinnioloaika hyvitetään vuoden 2021 laskutuksessa.

Lapin sairaanhoitopiirissä eletään edelleen koronan perusvaihetta, mutta lähestyvän joulun ja uuden vuoden vieton odotetaan tuovan pohjoisimpaan Suomeen, myös Utsjoelle, kuntalaisia ja matkailijoita koronan kiihtymis- ja leviämisalueilta. Utsjoen kunta pyrkii estämään koronaviruksen leviämistä. Toivommekin, että ulkopaikkakunnilta tulevat eivät käytä kunnan sisäliikuntatiloja ajalla 21.12.2020–10.1.2021. 

Utsjoen kunta muistuttaa sekä kuntalaisiaan että matkailijoitaan koronaturvallisuutta edistävistä toimenpiteistä: hyvästä käsihygieniasta, turvaväleistä sekä kasvomaskien käytöstä aina, kun turvavälien pitäminen ei ole mahdollista. Lue Utsjoen kunnan tuore ohjeistus turvallisiin juhlapyhiin täältä. Kaikki suositukset, ajantasaiset tiedotteet sekä ohjeet koronatestiin hakeutumiseen Utsjoella löytyvät täältä.


Muita uutisia