Paikallinen yrittäjä! – Tervetuloa suunnittelemaan pyöräilyhanketta torstaina 25.11. kello 15.00

19.11.2021

Automaattinen luonnos 4

Kuva; Risto Takala

 

Torstaina 25.11. kello 15.00–16.30, pidetään kunnantalolla avoin keskustelutilaisuus koskien pyöräilyhanketta Tenojoen varrelle. Tilaisuuteen pääsee osallistumaan myös etänä, painamalla tästä.

 

Tilaisuus on avoin kaikille kunnan yrittäjille, ja toivomme mahdollisimman laajaa osallistumista. Tilaisuudessa tullaan esittelemään käynnissä olevia alueellisia pyörähankkeita sekä tuodaan esiin erilaisia palvelumuotoja vastaavien reittien varrelta. Tilaisuudessa ideoidaan yhdessä pyöräilyreitin tuomia mahdollisuuksia ja pyöräilyreitin kehittämisen painopisteitä.

Tilaisuus on osa kunnan käynnissä olevaa ÄRM-hanketta, jossa pyrimme suunnittelemaan sekä käynnistämään uusia hankkeita, joiden avulla pyrimme monipuolisesti vahvistamaan Utsjoen kunnan veto-, pito- ja elinvoimaa. Hankkeesta voit käydä lukemassa lisää kunnan verkkosivujen kautta, painamalla tästä.

Otathan myös rohkeasti yhteyttä, jos sinulla on kysymyksiä hankkeesta tai tilaisuudesta. Tulethan kanssamme jakamaan ajatuksiasi ja ideoimaan uusista mahdollisuuksista!

Lisätietoja;

Siiri Uino
Hankekoordinaattori
siiri.uino@utsjoki.fi
+358405442058

Eeva-Maarit Aikio
Kehittämis- ja elinkeinopäällikkö
0400 151 294
eeva-maarit.aikio@utsjoki.fi


Muita uutisia