Vähennä Tenojoen jätekuormitusta vastaamalla Tana River II -hankkeen kyselyyn!

Kyselyyn voi vastata marraskuun 2020 ajan.

 

Osallistu Tana River II -hankkeen kyselyyn kiinteistösi jätevesien käsittelystä ja ole mukana vähentämässä Tenojoen jätekuormaa! Kysely on auki marraskuun 2020 ajan.

Vastauksesi on todella tärkeä. Kyselyn avulla hanke selvittää haja-asutusalueen jätevesipäästöjen aiheuttaman kuormituksen Tenojokeen sekä oikeat keinot vähentää kuormitusta. Saat samalla päivitettyä jätevesijärjestelmäsi tiedot kunnan sähköiseen tietojärjestelmään.

Onko juuri sinun kiinteistölläsi yleisin korjaustoimia vaativa jätevesijärjestelmä? Jos jätevedet sisältävät vesikäymälävesiä ja jätevesijärjestelmäsi koostuu kahdesta saostuskaivosta, joista on jatkoyhteys suoraan maaperään, on aika ryhtyä toimeen ja parantaa vesien puhdistustehoa.

Tana River II -hanke neuvoo kaikissa jätevesijärjestelmän korjaustoimiin, jätevesien käsittelyyn sekä selvitykseen liittyvissä kysymyksissä. Lisää tietoa löydät hankkeen nettisivuilta.

Jätevesineuvoja Anna-Liisa Pälvilä on tavattavissa Karigasniemen Sáivu-kylätalolla torstaina 19.11. klo 8.30–16.00 sekä perjantaina 20.11. klo 8.30–14.00.

Lisätiedot:

Anna-Liisa Pälvilä
Jätevesineuvoja, Tana River II -hanke
+358 40 4812 917
anna-liisa.palvila@utsjoki.fi


Muita uutisia