Tervetuloa Utsjoelle Pohjoisen Vahvin kilpailuun lauantaina 29.6.2024!

15.9.2023

Pohjoisen Vahvin kilpailu on järjestetty nyt kolme kertaa elokuun alussa ja ensi vuonna kilpailu siirtyy kesäkuulle. Kilpailu järjestetään lauantaina 29.6.2024 Utsjoen urheilukentällä. Kilpailijakokous pidetään edellisenä päivänä 28.6. ja ennen kilpailijakokousta on mahdollista testata lajeja tuomarin opastuksella.

Kilpailu on tarkoitettu voimamiehille ja -naisille, lajin harrastajille ja miksei myös ammattilaisille. Kilpailun tuomaroi pitkään lajia harrastanut Martti Kyrö.

Vuoden 2024 lajeina ovat traktorirenkaan pyöritys, farmikävely, akselipunnerrus, säkinnosto sekä auton veto köydellä. Sarjat ovat miehet alle 95 kg sekä avoin ja naiset alle 65 kg sekä avoin.

Kaikki osallistujat saavat Pohjoisen Vahvin -tuotepalkinnon, lisäksi jokaisen sarjan kolme parasta palkitaan rahapalkinnoilla: 1. sija 400 euroa, 2. sija 200 euroa ja 3. sija 100 euroa.

Pohjoisen Vahvin on koko perheen tapahtuma, jossa pääset seuraamaan hienoja urheilusuorituksia ja kilpailuun heittäytymistä. Osallistujia kilpailuun saapuu Utsjoen kunnan lisäksi ympäri Lappia ja muuta Suomea. Kisapaikalla on myös lapsille oma tapahtuma, jossa riittää tekemistä koko päiväksi. Lastentapahtuman ohjelma ilmoitetaan keväällä.

Lue enemmän kisoista nettisivuiltamme www.utsjoki.fi/pohjoisenvahvin

Järjestäjinä Utsjoen kunnan vapaa-aikatoimi, Ohcejoga gievrrat ja Utsjoen Kuohu yhdistykset.

 

Lisätietoja:

Vapaa-aikasihteeri Kaisa Tapiola-Länsman, kaisa.tapiola-lansman@utsjoki.fi, 0400 319852

Kilpailutekniset asiat: kilpailun tuomari Martti Kyrö, kyromartti@gmail.com, 0400 267 289


Muita uutisia