Tervetuloa Utsjoen virtuaaliseen kuntalaistilaisuuteen keskiviikkona 26.8. klo 18–20!

Tilaisuudessa kuntalaiset pääsevät kuulemaan Utsjoen ajantasaisesta koronatilanteesta sekä sen vaikutuksista kunnan toimiin ja palveluihin.

Utsjoki järjestää kuntalaisilleen virtuaalisen yleisötilaisuuden koronavirustilanteesta. Tilaisuus järjestetään keskiviikkona 26.8. klo 18–20 Microsoft Teamsin välityksellä.

Tilaisuudessa kunnan ajantasaisesta koronatilanteesta sekä sen vaikutuksista kunnan toimiin ja palveluihin kertovat kunnanjohtaja Vuokko Tieva-Niittyvuopio, johtava lääkäri Heidi Eriksen sekä kunnan eri toimialojen edustajat. Kuntalaisilla on mahdollisuus esittää tilaisuudessa kysymyksiä. Tilaisuus on kaksikielinen.

Voit liittyä tilaisuuteen millä tahansa laitteella tästä linkistä. Jos käytössäsi on jo Teams-sovellus, on suositeltavaa käyttää sitä. Jos liityt tilaisuuteen verkkoselaimen kautta ilman Teams-tiliä, on se mahdollista tietokoneella joko Microsoft Edge – tai Google Chrome -selaimilla.

Huom! Teams-kokouksen osallistujamäärä on rajattu, jonka vuoksi toivomme, että tilaisuuteen avattaisiin yksi yhteys / kotitalous.

Tilaisuus tallennetaan ja se on katsottavissa kunnan kanavissa kahden (2) viikon ajan.


Muita uutisia