Tervetuloa Yritysfoorumiin 17.11. Teemana talousjohtaminen!

4.11.2022

Tilaisuus toteutetaan yhteistyössä Pohjoinen johtamisen foorumi -hankkeen kanssa.

Seuraava Yritysfoorumi järjestetään torstaina 17. marraskuuta lounastilaisuutena Hotelli Utsjoen tiloissa. Tilaisuutta luotsaavat elinvoimajohtaja Tanja Lepistö ja Pohjoinen johtamisen foorumi -hankkeen projektipäällikkö Markus Pellikka.

Tämänkertaisessa yritysfoorumissa syvennytään talousjohtamisen teemaan. Päivän puhujana toimii kokenut yrittäjä- ja yrityssparraaja, taloushallinnon ammattilainen ja liiketoiminnan lehtori Anne Liedes Lapin koulutuskeskus REDU:sta. Alustuksessa pohditaan talouden kannalta merkityksellisen datan tehokasta hyödyntämistä ja talouden johtamista vakavaraisuuden, kannattavuuden ja maksuvalmiuden näkökulmista. Tilaisuudessa saat työkaluja siihen, millaisia näkökulmia talouden suunnittelussa ja johtamisessa tulee ottaa huomioon. Keskiössä on myös talouden suunnittelun laadukkuus.

Tervetuloa verkostoitumaan ja kehittämään yrityksesi osaamista, kilpailukykyä ja johtamista kolmetuntiseen tilaisuuteen, joka käynnistyy lounasbuffetilla klo 12 (maksuton). Tilaisuuden kesto on kolme tuntia, ja tilaisuus päättyy noin klo 15.

Ilmoittautumiset erityisruokavaliomainintoineen to 10.11.2022 mennessä irma.kaarnes@utsjoki.fi.

Utsjoen Yritysfoorumi on uusi, yrittäjien keskinäistä verkostoitumista sekä yrittäjien ja kunnan välistä vuoropuhelua tukeva toimintamalli. Tavoitteena on yhteisen keskustelun avulla saada yritysfoorumimalli palvelemaan alueen yrittäjiä parhaalla mahdollisella tavalla, osana laajempaa elinvoimapalveluiden kokonaisuutta. Yritysfoorumi järjestetään säännöllisesti 2-3 kuukauden välein, ja kullakin Yritysfoorumilla on oma teemansa. Ensimmäinen tilaisuus järjestettiin 1.9. kunnantalolla teemalla Yhteistyössä on voimaa. Seuraava yritysfoorumi järjestetään tammikuussa 2023.

Lisätietoja:
Elinvoimajohtaja Tanja Lepistö
puh. 0400 151 294
tanja.lepisto@utsjoki.fi


Muita uutisia