Valtuusto kokoontuu torstaina 12.1. valitsemaan uuden elinvoima- ja teknisen lautakunnan – seuraa kokousta striimistä klo 13 alkaen!

10.1.2023

Utsjoen kunnanvaltuuston puheenjohtajaksi Uula Tapiola, kunnanhallitusta johtaa Väinö Guttorm

Utsjoen kunnanvaltuusto. Kuva: Studio Borga

Utsjoen kunnanvaltuusto kokoontuu torstaina 12.1. vuoden 2023 ensimmäiseen kokoukseensa.

Valtuuston on määrä suorittaa uuden, yhdistetyn elinvoima- ja teknisen lautakunnan jäsenten ja henkilökohtaisten varajäsenten vaali valtuuston jäljellä olevaksi toimikaudeksi sekä määrätä lautakunnalle jäsenistä puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja. Valtuusto päätti yhdistää kunnan teknisen ja elinvoiman lautakunnat hallintosäännön päivityksen yhteydessä kokouksessaan joulukuussa. Yhdistetyssä elinvoima- ja teknisessä lautakunnassa on yhdeksän jäsentä ja
yhdeksän henkilökohtaista varajäsentä.

Näet kokouksen esityslistan tästä.

Kunnanvaltuuston kokoukset ovat yleisölle avoimia. Kokousta voikin seurata suorana lähetyksenä Utsjoen kunnan Youtube-kanavalla torstaina 12.1. noin klo 13 lähtien. Kokous tallennetaan ja se on katsottavissa kanavalla myös live-lähetyksen jälkeen. Utsjoen kunta suosittelee, että kokouksia seurataan etänä. Mikäli kunnanvirastolle saapuu yleisöä, heidät ohjataan katsomaan striimiä aulassa olevalta näytöltä.

Kokous tulkataan simultaanitulkkauksena saamen kielestä suomeen. Myös tulkattu tallenne julkaistaan Youtube-kanavalla editoinnin jälkeen.


Muita uutisia