Uutta Utsjoella: Yritysfoorumi starttaa syyskuussa

10.8.2022

Utsjoen yrittäjä – tervetuloa mukaan verkostoitumaan ja inspiroitumaan uudenlaisista yhteistyön tekemisen tavoista! uYritys – Utsjoen elinvoimaiset yritykset ja henkilöstö -hanke käynnistää syyskuussa kaikille Utsjoen yrittäjille suunnatut Yritysfoorumin tilaisuudet, joita tullaan järjestämään säännöllisesti tulevan vuoden aikana. Ensimmäinen yritysfoorumi käynnistyy torstaina 1. syyskuuta Yhteistyössä on voimaa! -teemalla. Kunnanjohtaja Taina Pieski ja elinvoimajohtaja Tanja Lepistö ovat tilaisuudessa läsnä, ja toivottavat kaikki Utsjoen yrittäjät lämpimästi tervetulleeksi tähän yhteiseen, alueen elinvoimaisuutta vahvistavaan ja uudenlaisia yhteistyömahdollisuuksia avaavaan iltaan.

Yritysfoorumin tavoitteena on vahvistaa alueen yrittäjien vuoropuhelua ja tarjota yrittäjille myös ainutlaatuinen vertaisoppimisen alusta ideoiden ja ajatusten vaihtoon, sekä yhteisen tulevaisuuskuvan tueksi.  Tilaisuuksissa pääset yrittäjänä vaikuttamaan siihen, millaiset yhteistyön tavat ja työkalut palvelisivat yrittäjiä parhaiten, sekä kuulemaan ajantasaista tietoa tulevista yrittäjille suunnatuista tapahtumista ja koulutuksista. Tavoitteena on yhteisen keskustelun avulla saada yritysfoorumimalli palvelemaan alueen yrittäjiä parhaalla mahdollisella tavalla, osana laajempaa yrityspalveluiden kokonaisuutta.

uYritys -hankkeen päätavoitteena on tukea alueen yrittäjien ja yritysten henkilöstön kykyä sopeutua yrityskentällä tapahtuneeseen rakennemuutokseen ja uudenlaiseen toimintaympäristöön. Tavoitteita tuetaan vahvasti yrittäjälähtöisesti, muuan muassa yritysfoorumin, koulutustilaisuuksien ja työpajojen avulla. Nyt järjestettävä yritysfoorumi on ensimmäinen, osana tulevaisuudessa järjestettävien tilaisuuksien sarjaa.

Kullakin yritysfoorumilla on oma teemansa, jonka ympärille keskustelu ja työpajatoiminta rakentuu. Ensimmäistä Yhteistyöllä on voimaa! -teemaa alustaa yrityskehittämistyöstä tunnettu Oulu Business Networks Mikko Pesosen ja Pekka Kantolan johdolla.

Yritysfoorumi Yhteistyössä on voimaa! järjestetään Utsjoen kunnantalolla torstaina 1.9.2022 klo 18 alkaen. Tilaisuuden kesto on noin 2-3 tuntia, ja tilaisuudessa on tarjolla pientä iltapalaa. Tarjoilun mitoittamiseksi pyydämme ilmoittautumista 26.8. mennessä sähköpostitse petri.hamalainen@utsjoki.fi tai puhelimitse 040 516 7032. Mahdollisen erityisruokavalion pyydämme mainitsemaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Lisätietoja

Projektipäällikkö Petri Hämäläinen
+358405167032
petri.hamalainen@utsjoki.fi
uYritys – Utsjoen elinvoimaiset yritykset ja henkilöstö -hanke


Muita uutisia