Valtuusto kokoontuu keskiviikkona 21.6. – seuraa kokousta striimistä klo 14 alkaen!

19.6.2023

Utsjoen kunnanvaltuuston puheenjohtajaksi Uula Tapiola, kunnanhallitusta johtaa Väinö Guttorm

Utsjoen kunnanvaltuusto. Kuva: Studio Borga

Utsjoen kunnanvaltuusto kokoontuu keskiviikkona 21.6.

Valtuusto käsittelee muun muassa eron myöntämistä kunnanjohtaja Taina Pieskille sekä viran haettavaksi julistamista. Pieski on irtisanoutunut tehtävästään 1.8.2023 alkaen ja jäänyt virkavapaalle 18.5.2023. Vs. kunnanjohtajana toimii tällä hetkellä elinvoimajohtaja Tanja Lepistö.

Kokouksessa käydään valtuuston puheenjohtajiston sekä kunnanhallituksen jäsenten, henkilökohtaisten varajäsenten ja puheenjohtajiston vaali toimikaudelle 2023–2025. Valtuusto päättää myös muun muassa vuoden 2022 tilinpäätöksen sekä uuden kuntastrategian 2035 hyväksymisestä.

Seuraa kokousta striimistä

Kunnanvaltuuston kokoukset ovat yleisölle avoimia. Kokousta voikin seurata suorana lähetyksenä Utsjoen kunnan Youtube-kanavalla keskiviikkona 21.6. noin klo 14 lähtien. Kokous tallennetaan ja se on katsottavissa kanavalla myös live-lähetyksen jälkeen. Kunnanvirastolla kokousta voi seurata aulassa olevalta näytöltä.

Kokous tulkataan simultaanitulkkauksena saamen kielestä suomeen. Myös tulkattu tallenne julkaistaan Youtube-kanavalla editoinnin jälkeen.

TUTUSTU KOKOUKSEN ESITYSLISTAAN

Voit tutustua kokouksen esityslistaan tästä. Kokouspöytäkirja julkaistaan tarkastamisen jälkeen nettisivuillamme.


Muita uutisia