Valtuusto kokoontuu maanantaina 6.3. – seuraa kokousta striimistä klo 13 alkaen!

1.3.2023

Utsjoen kunnanvaltuuston puheenjohtajaksi Uula Tapiola, kunnanhallitusta johtaa Väinö Guttorm

Utsjoen kunnanvaltuusto. Kuva: Studio Borga

Utsjoen kunnanvaltuusto kokoontuu maanantaina 6.3.

Valtuuston on määrä tehdä päätös uuden hyvinvointijohtajan viran perustamisesta. Kunnanhallitus on esittänyt valtuustolle nykyisen sivistysjohtaja-rehtorin virkanimikkeen ja kelpoisuusehtojen muuttamista. Sivistysjohtajan virasta on jäämässä pois kolme rehtoriutta, jonka vuoksi kunnassa on tarkasteltu johtajan viran muita vastuita. Virkanimike esitetään muutettavaksi hyvinvointijohtajaksi, jonka vastuulla olisi kunnan sivistystoimen lisäksi hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen johtaminen. Hyvinvointijohtaja vastaisi myös henkilöstön ja työhyvinvoinnin kehittämisestä.

Valtuusto käsittelee myös muun muassa lisämäärärahan myöntämistä uudelle Utsjoen Master Plan -hankkeelle. Hankkeessa on tarkoitus laatia Utsjoen matkailulle pitkäjänteisen kehittämisen suunnitelma. Hankkeen toteutusaika olisi 1.6.2023–31.5.2024.

Seuraa kokousta striimistä

Kunnanvaltuuston kokoukset ovat yleisölle avoimia. Kokousta voikin seurata suorana lähetyksenä Utsjoen kunnan Youtube-kanavalla maanantaina 6.3. noin klo 13 lähtien. Kokous tallennetaan ja se on katsottavissa kanavalla myös live-lähetyksen jälkeen. Kunnanvirastolla kokousta voi seurata aulassa olevalta näytöltä.

Kokous tulkataan simultaanitulkkauksena saamen kielestä suomeen. Myös tulkattu tallenne julkaistaan Youtube-kanavalla editoinnin jälkeen.

TUTUSTU KOKOUKSEN ESITYSLISTAAN

Voit tutustua kokouksen esityslistaan tästä. Kokouspöytäkirja julkaistaan tarkastamisen jälkeen nettisivuillamme.


Muita uutisia