Valtuusto kokoontuu torstaina 27.4. – seuraa kokousta striimistä klo 14 alkaen!

25.4.2023

Utsjoen kunnanvaltuuston puheenjohtajaksi Uula Tapiola, kunnanhallitusta johtaa Väinö Guttorm

Utsjoen kunnanvaltuusto. Kuva: Studio Borga

Utsjoen kunnanvaltuusto kokoontuu torstaina 27.4.

Valtuuston on määrä tehdä päätös uuden hyvinvointijohtajan viran täytöstä. Kunnanhallitus on esittänyt valtuustolle hyvinvointijohtajaksi hallintotieteiden maisteri Päivi Kontiota muun muassa hänen koulutuksensa, työkokemuksensa, pätevyytensä sekä haastattelussa saadun kokonaisarvioinnin perusteella.

Valtuusto perusti uuden hyvinvointijohtajan viran kokouksessaan maaliskuussa. Hyvinvointijohtajan on määrä johtaa Utsjoen kunnan sivistystoimen sekä hyvinvoinnin ja terveyden edistämistä ja vastata henkilöstön ja työhyvinvoinnin kehittämisestä kunnanjohtajan tukena. Virkaa haki määräajassa seitsemän henkilöäKunnanhallitus valitsi hakemusasiakirjojen ja kelpoisuusvaatimusten perusteella haastateltavaksi kaksi hakijaa, hallintotieteiden maisteri Päivi Kontion ja filosofian maisteri Kaisa Tapiola-Länsmanin. Tapiola-Länsman veti kuitenkin myöhemmin hakemuksensa pois.

Valtuusto päättää myös erilaisten määrärahojen myöntämisestä muun muassa Utsjoen kirkonkylän asemakaavaprosessityötä sekä kunnan maapoliittisen ohjelman laatimista varten.

Seuraa kokousta striimistä

Kunnanvaltuuston kokoukset ovat yleisölle avoimia. Kokousta voikin seurata suorana lähetyksenä Utsjoen kunnan Youtube-kanavalla torstaina 27.4. noin klo 14 lähtien. Kokous tallennetaan ja se on katsottavissa kanavalla myös live-lähetyksen jälkeen. Kunnanvirastolla kokousta voi seurata aulassa olevalta näytöltä.

Kokous tulkataan simultaanitulkkauksena saamen kielestä suomeen. Myös tulkattu tallenne julkaistaan Youtube-kanavalla editoinnin jälkeen.

TUTUSTU KOKOUKSEN ESITYSLISTAAN

Voit tutustua kokouksen esityslistaan tästä. Kokouspöytäkirja julkaistaan tarkastamisen jälkeen nettisivuillamme.


Muita uutisia