Kunnanhallitus esittää uudeksi hyvinvointijohtajaksi hallintotieteiden maisteri Päivi Kontiota

18.4.2023

Utsjoen kunnanhallitus päätti maanantaisessa 17.4. kokouksessaan esittää valtuustolle, että kunnan uuteen hyvinvointijohtajan virkaan valitaan hallintotieteiden maisteri Päivi Kontio. Kunnanhallitus teki päätöksensä Kontion koulutuksen, työkokemuksen, pätevyyden sekä haastattelussa saadun kokonaisarvioinnin perusteella. Valtuusto kokoontuu päättämään asiasta 27. huhtikuuta.

Valtuusto perusti uuden hyvinvointijohtajan viran kokouksessaan maaliskuussa. Hyvinvointijohtajan on määrä johtaa Utsjoen kunnan sivistystoimen sekä hyvinvoinnin ja terveyden edistämistä ja vastata henkilöstön ja työhyvinvoinnin kehittämisestä kunnanjohtajan tukena. Virkaa haki määräajassa seitsemän henkilöä. Kunnanhallitus valitsi hakemusasiakirjojen ja kelpoisuusvaatimusten perusteella haastateltavaksi kaksi hakijaa, hallintotieteiden maisteri Päivi Kontion ja filosofian maisteri Kaisa Tapiola-Länsmanin. Tapiola-Länsman veti kuitenkin myöhemmin hakemuksensa pois.

Kunnanhallitus päätti kokouksessaan myös muun muassa, että Lapin hyvinvointialueen kanssa tehdään teknisen lautakunnan esityksen mukaiset sote-kiinteistöjen vuokrasopimukset ja että Juhunjarga 890-401-35-16 -nimisen tilan ranta-asemakaava laitetaan vireille ja samalla laadittu osallistumis- ja arviointisuunnitelma asetetaan nähtäville elinvoima- ja teknisen lautakunnan esityksen mukaisesti.

KOKOUSPÖYTÄKIRJA LUETTAVISSA

Voit tutustua kunnanhallituksen kokouksen pöytäkirjaan tästä.


Muita uutisia