Yritysfoorumi 15.3.: aluekehityksen ja -markkinoinnin uudet mahdollisuudet

1.3.2023

Millaisia odotuksia matkailuyrityksillä on kunnalle? Miten kunta ja yritykset voisivat yhdessä viedä alueen kehittämistä ja aluemarkkinointia eteenpäin? Millaisia ajankohtaisia toiveita yrityksillä on toimenpiteistä, jotka edesauttaisivat matkailun kehittämistä alueella?

Maaliskuun Yritysfoorumi on Utsjoen matkailumarkkinoinnin ja aluekehityksen kehittämisilta. Utsjoen kunta haluaa tiivistää yhteistyötä matkailuyritysten kanssa ja kehittää yhdessä yrittäjien kanssa matkailumarkkinointia.

Illan teemoina ovat matkailun aluekehityksen pullonkaulat ja yritysten kehitystarpeet sekä kunnan rooli alueen matkailun kehittämisessä ja edistämisessä. Lisäksi keskustellaan nykyisistä matkailun markkinointikanavista sekä niihin liittyvistä kehittämistarpeista. Pohditaan yhdessä miten yrityksiä voitaisiin tuoda nykyistä enemmän esille eri kanavissa ja millaisia muita matkailumarkkinoinnin toimenpiteitä kaivataan.

Tilaisuus on avoin kaikille aluemarkkinoinnista kiinnostuneille. Toivomme iltaan runsasta osallistumista paikan päälle valtuustosaliin. Tilaisuuteen on lisäksi etäosallistumismahdollisuus, jotta tilaisuus tavoittaisi mahdollisimman laajan osallistujajoukon. Tilaisuuden kesto on noin kaksi tuntia.

Kunnantalo 15.3. klo 17, kahvitarjoilu klo 16.30 alkaen

Ilmoittautumiset ja erityisruokavaliomaininta 8.3. mennessä antti.kastinen@utsjoki.fi.

Lämpimästi tervetuloa mukaan! Osallistumalla olet mukana vaikuttamassa kunnan tulevaisuuden aluekehityksen ja matkailumarkkinoinnin näkymiin ja toimenpiteisiin. Paikan päällä ovat elinvoimajohtaja Tanja Lepistö, matkailuvastaava Sonja Sistonen sekä hankehenkilöstöä elinkeinojen kehittämishankkeista.

Lisätietoja:
Elinvoimajohtaja Tanja Lepistö, tanja.lepisto@utsjoki.fi, puh. 040 0151 294

Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Utsjoen kunnan elinvoimatoimi, uYritys – Utsjoen elinvoimaiset yritykset ja henkilöstö -hanke sekä Utsjoen rakennemuutoksen koordinointihanke.


Muita uutisia