Nuorisotyöseteli haettavissa

22.4.2024

Utsjoen kunta tukee nuorten työllistymistä entisten vuosien tapaan myös tänä vuonna. Kunta myöntää nuorisotyösetelin kaikille vuosina 2005–2009 syntyneille, Utsjoella kirjoilla oleville koululaisille ja opiskelijoille. Myös työpaikan pitää olla Utsjoen kunnan alueella.

Nuorisotyösetelin arvo on 330 euroa ja seteliä voi hakea kunnan sivuilta löytyvällä hakemuksella. Nuori voi saada yhden setelin vuoden 2024 aikana, eikä sitä voi siirtää muille. Nuorisotyöseteli on voimassa tämän vuoden loppuun. Seteliä on haettava viimeistään 1.10.2024 mennessä.

Nuorisotyöseteliä hakevalla nuorella on oltava jo hakuvaiheessa tieto tulevasta työpaikasta eli lomaketta ei voi palauttaa ilman tulevan työnantajan tietoja.

Työpaikka voi olla yhdistyksessä, yrityksessä, Utsjoen kunnassa tai kodin ulkopuolisessa kotitaloudessa, ei kuitenkaan omassa tai lähisukulaisen kodissa. Työpaikka voi olla myös perheyrityksessä, jos työt eivät ole perheen kotitöitä.

Myönnetty nuorisotyöseteli postitetaan nuorelle ja työntekijä luovuttaa setelin työnantajalle viimeistään työsuhteen alkaessa. Nuorisotyöseteliä vastaava summa maksetaan työnantajille jälkikäteen laskua vastaan, jos kaikki setelin käyttöä koskevat ehdot täyttyvät.

Ohjeet sekä setelin hakemiseen että ohjeet yrittäjille nuorisotyösetelin tilityksestä löytyvät kunnan sivuilta: Nuorisotyöseteli | Utsjoki.

Lisätiedot:

Juhán Länsman
Elinkeinosihteeri
juhan.lansman@utsjoki.fi
+358 40 718 9494


Muita uutisia