Matkailualan rajanylittävä yhteistyötapaaminen Pykeijassa 29.-30.5.2024

22.5.2024

Crossborder Business Lab kokoaa Utsjoen ja Inarin sekä Norjan Itä-Finnmarkin ja Karasjoen alueen yrityksiä ja toimijoita toukokuun lopussa Norjan Pykeijaan.

Toista kertaa järjestettävä Crossborder Business LAB on kaksipäiväinen tapahtuma, joka on suunnattu pohjoisimman Suomen ja Itä-Finnmarkin ja Karasjoen alueiden matkailuyrittäjille ja aluekehittämisen avainhenkilöille.

Tavoitteena on yrittäjien verkostoituminen yli rajan sekä pitemmän tähtäimen strateginen yhteistyö yrittäjien välillä: yhdessä etsitään mahdollisia yhteisiä kehittämiskohteita ja liiketoimintamahdollisuuksia.

Viime vuonna Crossborder Business LAB järjestettiin Utsjoella. Tapaamiseen kokoontui noin 50 osallistujaa kolmestakymmenestä eri yrityksestä ja organisaatiosta. Palautteen perusteella tapahtuma koettiin hyödylliseksi ja tarpeelliseksi, ja uusia yhteistyöavauksiakin syntyi!

Tänä keväänä Pykeijaan on tulossa yrityksiä ja toimijoita rajan molemmilta puolin ja mielenkiintoisia keskusteluja ja yhteistyöavauksia odotetaan. Vetovastuu tapahtuman järjestelyistä on tänä vuonna norjalaisilla. Vadsøn ja Utsjoen kunnanjohtajat toivottavat osallistujat tervetulleiksi.

Tapaamisen järjestelyistä vastaavat Øst-Finnmarkrådet, Nordkyn, VisitKirkenes, Norske Parker ja Destinasjon Sápmi sekä Utsjoen kunta.

Tapahtuman sivut

Lisätiedot:

elinvoimajohtaja Tanja Lepistö
0400 151 294
tanja.lepisto@utsjoki.fi

 


Muita uutisia