Villasukkakilpailu: Neulo Utsjoki-villasukat!

21.12.2023

Neulo Utsjoki-villasukat – anna Utsjoen näkyä tyylissä, väreissä ja kuvioissa!

Utsjoki tunnetaan kahdeksasta vuodenajastaan ja pohjoisesta sijainnistaan. Utsjoella on vahva ja elävä saamelaiskulttuuri, puhdas ilma, rauhaa ja tilaa. Näkyykö sinun sukissasi jokilaaksot, jylhät tunturimaisemat tai jokin tunnistettava paikka? Loistavatko sukkasi kaamoksen, revontulien, ruskan tai vaikka yöttömän yön väreissä?

Osallistumisohjeet
Neulo itse suunnittelemasi Utsjoki-villasukat. Toivomme, että suunnittelemasi sukka on aikuisen jalkaan sopivaa kokoa, joka on neulottavissa kaikenkokoisille jaloille. Tekniikat ovat vapaita. Kilpailutyön tulee olla tekijän itse suunnittelema ja ennen julkaisematon. Kilpailu on kaikille avoin.

Sukkia tehdessäsi kirjaa ylös työohje (ohje liitteenä). Voittaneiden sukkien kirjallinen ohje julkaistaan maksuttomana Utsjoen kunnan sivuilla ja somekanavissa. Utsjoen kunta saa käyttää ohjetta villasukkien hankkimiseen liikelahjoiksi ilman erillistä lisenssimaksua. Mallioikeudet säilyvät suunnittelijalla. Edellytämme suunnittelijalta kykyä järjestää lisenssin myynti paikalliseen kaupalliseen hyödyntämiseen tai halua myydä oikeudet Utsjoen kunnalle sukkamallin kaupalliseen hyödyntämiseen.

Osallistumalla kilpailuun osanottaja hyväksyy nämä ehdot.
Kilpailun järjestäjä pidättää itsellään oikeuden kilpailuohjeiden tarkennuksiin.

Kilpailuaika päättyy 10.4.2024.
Lähetä tai tuo valmiit sukat ja työohje sekä nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi osoitteeseen
Käyntiosoite: Utsjoen kunta/Elinvoimatoimi, Luossa 1a, 99980 Utsjoki
Postiosoite: Utsjoen kunta/Elinvoimatoimi, PL 41, 99981 Utsjoki

Voittajasukat valitsee raati yleisöäänestyksessä suosikeiksi nousseista sukista.
Kaikki muut paitsi voittajasukat palautetaan. Voittajasukat jäävät kunnan omaisuudeksi. Voittajasukista ja niiden tarinasta tehdään juttu Utsjoen kunnan sivuille ja sosiaaliseen mediaan. Osallistumalla osanottaja myöntää järjestäjälle oikeuden julkaista nimensä järjestäjän kanavissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Palkinto
Voittaja palkitaan 200 eurolla ja 200 euron lahjakortilla voittajan valitsemaan matkailuyritykseen Utsjoen kunnassa.

Kilpailun järjestää Utsjoen kunta.

Lisätietoja: Hankekoordinaattori Riikka Keskiaho, 040 544 2058, riikka.keskiaho@utsjoki.fi

Saa jakaa!

Villasukkakilpailu

 


Muita uutisia